Ieri erau «prostituate de lux», azi sunt «măicuțe» VIDEO

curve.jpg

Prostituate de lux Guresoaie Despina mirela
Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Mirela Dumitru au fost citate în dosarul „Prostituate de lux”
fotografii: Click!

Îngrozite de puşcărie! Cele trei tinere, acuzate de proxenetism în dosarul „Prostituade de lux”, au devenit peste noapte sfioase, umile, dar şi pioase. În frunte cu Diana Gureşoaie, fetele s-au bătut, joi (12 februarie), în declaraţii pentru a-i convinge pe judecători să nu le arunce după gratii.

guresoaia.jpg

Prostituate de lux Diana Guresoaie
Citată în dosarul „Prostituate de lux”, Diana Gureșoaie a spus că suferă foarte mult
foto: Click!

 

De nerecunoscut, aşa au apărut, joi (12 febraurie), Diana Gureşoaie, Mirela Dumitru şi Lavinia Despina în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, care au judecat contestaţia făcută de procurori în dosarul „Prostituate de lux”. Pentru a nu ajunge după gratii în următoarele 30 de zile, cele trei tinere au căutat adânc în şifonier şi au apărut la tribunal cu haine care le acopereau fiecare părticică a corpului. Şi, cu ochii în lacrimi, cele trei au cerut, rând pe rând, îndurare. „Nu am ştiut că e infracţiune. Cea mai mare traumă morală au suferit-o părinţii mei, care sunt şocaţi că sunt într-un astfel de dosar”, a spus Diana Gureşoaie judecătorilor.

33 de nume grele în dosarul „Prostituate de lux”

despina.jpg

prostituate de lux Despina
Despina a spus că-și recunoaște vina în dosarul „Prostituate de lux”
foto: Click!

 

Nici prietena ei de suferinţă, Mirela Dumitru, nu s-a lăsat mai prejos şi a încercat şi ea să-i înduplece pe magistraţi în dosarul „Prostituate de lux”: „De cinci ani sunt înscrisă la episcopie şi fac fapte caritabile. În ultimul timp am luat-o pe un drum greşit, nu ştiu ce m-a apucat”, a spus tânăra, care ar fi adus şi o scrisoare de la un duhovnic. Greul l-a dus însă Lavinia Despina, cea care a umplut benzile anchetatorilor care au înregistrat convorbirile fetelor care plasau prostituate de lux. Cu lacrimile şiroind pe obraji, tânăra abia a putut rosti câteva cuvinte în faţa judecătorilor. „Îmi recunosc vina. Tatăl meu a murit, iar eu sunt singurul sprijin al mamei mele, care e bolnavă”, a spus Lavinia. Apoi, cele trei au plecat cuminţi spre casă, în aşteptarea verdictului.  

Ia uite ce cuminți sunt fetele, deodată!

Joia trecută, 33 de fete au fost duse la Secţia 19 de Poliţie din Capitală, unde se cercetează, încă din august 2014, activitatea unei grupări specializate în proxenetism, adică dosarul „Prostituate de lux”. 8 dintre fete, pe lângă sexul pe bani, se ocupau şi de plasarea celorlalte 25 la diverşi bărbaţi interesaţi şi plini de bani. Şi nu pe degeaba. Poliţiştii spun că ele luau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Daniela Crudu, Simona Traşcă, Mădălina Pamfile, Raluca Podea, Denisa Biţă, fosta „strâmbă” a lui Dodel, Diana Gureşoaie sau vedeta Playboy Rellys Tonu se numărau printre cele anchetate. După ore bune de audieri, şase tinere au fost reţinute şi şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei. Au fost eliberate a doua zi, însă Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Mirela Dumitru au fost puse sub control judiciar. 

Mirela, de la tribunal la restaurant

prostituate_de_lux_mirela_dumitru.jpg

prostituate de lux mirela dumitru
În dosarul „Prostituate de lux” apare și numele Mirela Dumitru
fotografii: Click!

 

Singura care a avut nevoie de susținere a fost Mirela Dumitru. Ea a venit la tribunal, unde se judecă dosarul „Prostituate de lux”, cu o prietenă, care i-a fost alături în cele mai grele momente. De acolo, cele două au plecat împreună și s-au oprit la un restaurant turcesc. Nu au zăbovit însă prea mult pentru că Mirela s-a îndreptat grăbită spre casă.   

Loading...
 
 

Citește și