Click! a avut dreptate! Inna se iubeşte de doi ani cu fotograful ei VIDEO EXCLUSIV

inna_john_perez.jpg

Inna fotograf John Perez paparazzi
Inna și fotograful John Perez au o relație, așa cum anunțase Click! încă de anul trecut din februarie
foto: Ciao
Citeste tot despre: 

Foarte secretoasă în ceea ce priveşte viaţa personală, Inna (28 de ani) a vrut să-l țină ascuns pe bărbatul pe care-l iubește. Totuși, așa cum anunțase Click! încă din februarie 2014, solista are o relație cu fotograful ei, John Perez.

Cântăreaţa româncă, celebră și pe plan internaţional, susţinea că e singură în ultimii doi ani, de când s-a despărţit de impresarul ei, Ştefan Lucian, cel care a făcut-o cunoscută în toată lumea. Totuși, anul trecut a fost surprinsă de fotoreporterii Click! împreună cu fotograful ei, dar Inna tot n-a vrut să confirme relația cu John Perez, ci a preferat să vorbească mai mult despre muzică şi mai puţin despre viaţa personală. Totuși, noi imagini paparazzi cu artista confirmă ceea ce Click! anunța acum mai bine de un an.

Inna, în primele imagini cu John Perez

 • inna john perez iubit
  Îmbrăcaţi în negru, cu haine groase, Inna şi John s-au plimbat, singuri-singurei, au vizitat Castelul Bran şi au zâmbit încontinuu
  Foto: arhivă Click!
 • inna john perez iubit
  După ce Click! a publicat, în 2014, imaginile de la Castelul Bran, Inna a negat că ar avea o relaţie cu John Perez
  Foto: arhiva Click!
 • inna john perez iubit
  Cântăreaţa şi John Perez au fost fotografiaţi, de Valentine's Day, în 2014, la Castelul Bran
  Foto: arhivă Click!
 • inna john perez iubit
  Anul trecut, cei doi nu au făcut risipă de gesturi tandre, Inna fiind cunoscută, de altfel, pentru discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală
  Foto: arhivă Click!
 • Maximize

1/4

Atunci când au apărut primele poze cu ea și Perez, în februarie 2014, Inna a făcut o declarație oficială, prin purtătorii ei de cuvânt. La acea vreme, solista a lăsat să se înțeleagă că ar avea doar o relație strict profesională cu fotograful, deși cei doi petreceau momente împreună fără să fie legați de un „contract”. „De-a lungul vremii, Inna a fost adesea fotografiată în compania colegilor sau colaboratorilor echipei Global Records şi despre fiecare s-a speculat că ar fi un presupus iubit. În cazul acesta, e vorba despre John Perez, un renumit DoP (Director of Photography), care a lucrat cu artişti mari, precum Beyoncé, Shakira, Rihanna, Jay-Z şi cu care Inna a mai colaborat la videoclipurile pentru «WOW», «Caliente», «In Your Eyes», precum şi pentru nenumărate şedinţe foto”, au spus cei din echipa artistei. 

Inna, surprinsă din nou cu John Perez

Revista Ciao! a publicat, în cel mai recent număr, noi imagini cu Inna şi cu iubitul ei, cu care a venit recent în România. Cei doi au petrecut în ţara noastră un weekend de vis, iar cântăreaţa, pusă în faţa acestor fotografii, a recunoscut, cu jumătate de gură, că are o relaţie cu acesta, fără să intre prea mult în detalii. Se pare cî Inna ar fi început o relaţie cu John Perez acum doi ani, după ce s-a despărţit de impresarul ei, Lucian Ştefan, cu care avusese o relație de zece ani.

inna_john_perez_coperta_ciao.jpg

Inna fotograf John Perez paparazzi
Inna și John Perez au fost din nou surprinși de paparazzi și au confirmat relația
foto: Ciao

Cine este John Perez

John Perez este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din America, preferat de staruri internaţionale precum Beyoncé, Shakira, Rihanna, Jay-Z. El este şi cel care i-a obţinut Innei contracte pe bani grei în Spania şi în Statele Unite ale Americii, dar şi omul care a ajutat-o pe cântăreaţă să semneze un contract cu gigantul Coca Cola, odată cu lansarea melodiei „Cola Song”. John Perez este, în acest moment, bărbatul din spatele artistei românce şi o însoţeşte în ţări din toată lumea, fiind alături de ea atât în calitate de fotograf personal, cât şi de iubit.

Inna are megasucces cu cel mai recent cântec

Loading...