Ce șifonier impresionant are Carmen Negoiţă!

carmen_negoita_garderoba_sifonier_dressing_genti_pantofi_haine.jpg

carmen negoita garderoba sifonier dressing
Carmen Negoiță are o pasiune nebună pentru tot ce e legat de fashion
foto: arhiva personală

Pentru ea moda nu mai are secrete! Întoarsă recent de la „Săptâmâna Modei de la Milano”, Carmen Negoiţă (35 de ani) i-a lăsat pe reporterii emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV să tragă cu ochiul în dressing-ul ei impresionant. Este incredibil câte genți și câți pantofi a adunat stilista de-a lungul timpului.

Carmen Negoiţă nu ratează nici un eveniment de modă important din străinătate şi nu-i scapă nici o colecţie a vreunui designer celebru. „După cum bine ştiţi, de două ori pe an sunt marile săptămâni ale modei, în cele patru mari capitale. Pe cât posibil, încerc să ajung la cât mai multe în fiecare sezon, şi pentru a vedea anumite colecţii, dar şi pentru partea de street-style, unde cei mai buni fotografi fotografiază ţinutele care pe ei îi inspiră după care apar în marile publicaţii”, a spus stilista Carmen Negoiţă care se autointitulează fashion blogger pentru că a construit un site pe care scrie zilnic articole în domeniul frumusețe-modă.

Reporterii emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV au filmat imagini chiar în dressing-ul ei. „Avem aici în spate o garderobă care este în tendinţe, vreau să ne ispirăm şi noi astăzi să vedem ce se poartă. Cu ce ieşim doamnelor pe stradă? A venit şi primăvara” Pentru că vorbeam de Milano, o mare parte din hainele de aici sunt şi ce am purtat la Milano Fashion Week, unele dintre ele au fost foarte remarcate. Ţinutele cu care am fost remarcată au fost ale unor designeri români. Această ţinută albă a fost una dintre ele”, a spus Carmen Negoiță, pentru „Focus Magazin” (Prima TV).

Are peste 100 de pantofi, iar cea mai scumpă geantă a ei a costat 7.000 de euro

Carmen Negoiţă vă spune cum să fiţi la modă în această primăvară: „Anul acesta suprinzător au fost declarate două culori în loc de una şi anume roz quarz, este ceva de genul acesta. Şi serenity e o culoare, un bleu din acesta aşa , care după cum vedeţi merg foarte bine combinate”.

De departe însă, ţinuta vedetă a primăverii sunt aşa numitele pijamale. Căci, doamnelor, vă vine să credeţi sau nu puteţi ieşi fără jenă îmbrăcate pe stradă şi în... furou! „Tot ce este de inspiraţie pijamale, dormitor, dacă aveţi vreun furou vechi pe acasă credeţi-mă este sezonul să-l purtaţi! Putem ieşi în furou pe stradă? Nu cred aşa ceva! Absoult, cu o geacă de piele şi cu nişte botine genul acesta ca ale mele eşti în tendinţe . Furou din mătase sau din saten sexy? Eu aş prefera din mătase. Şi asta de inspiraţie pijamale se poartă de câteva sezoane”, a mai spus Carmen.

Şi în materie de genţi şi pantofi, Carmen are cu ce se lăuda. Cea mai scumpă geantă a ei costă 7.000 de euro, iar numărul perechilor de pantofi a sărit de 100. „Asta este o geantă din colecţia mea, că tot vorbim de culorile sezonului albastru este o culoare, şi acum la Milano mi-am lansat încă două noi modele care vor fi în curând pe shop  şi anume rucsacul”.

Un alt „must have” (ceva ce trebuie neapărat să ai, n.r.) al sezonului este fusta peste pantalon: „Am şi o fotă pe care o port peste jeans. Interesant! Dacă nu ştiţi acest lucru, supraunerile acestea  fustă peste pantalon sunt de mare efect. Am văzut şi la bărbaţi combinaţia asta, l-am vîzut pe Botezatu..am înţelels, la bărbaţi mă abţin! N-aş pune fustă peste pantalon, sau poate dacă nu te duce cu gândul înspre Scoţia sau acolo zona respectivă”.

Nici vedetele noastre nu au fost iertate de fashion-blogger! Apreciază stilul vestimentar al Andreei Raicu, în schimb... unele cântăreţe au picat testul...

Loading...

Citește și