Vulpița a plecat din România! Aranjată și stilată, Veronica Stegaru a luat calea unei capitale europene

Ultima actualizare:

Au trecut luni de zile de când Vulpița și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu. S-au despărțit în timp ce era gravidă cu cel de-al treilea copil, pe care fostul soț l-a suspectat că nu ar fi al lui. Veronica și-a luat tălpășița și a plecat din casa de la Blăgești, lăsând în urmă totul. Tânăra însă se pare că a luat calea unei țări străine, unde și-ar putea reface viața.

Vulpița a plecat peste hotare!
Vulpița a plecat peste hotare!

Vulpița a plecat peste hotare!

Vulpița a devenit subiectul unor critici tot mai severe, pe fondul acuzațiilor că ar fi abandonat familia. După nașterea celui de-al treilea copil, care a fost preluat în custodie de stat, Veronica a luat decizia de a lăsa cei doi copii mai mari sub îngrijirea familiei soțului ei. Ulterior, s-a mutat la Cătălin, fostul ei partener. În timpul când Vulpița a adus pe lume al treilea copil și nu a mai fost acceptată de familie, Cătălin a fost acolo pentru ea. Au trăit împreună o viață simplă, dar liniștită, așa cum se poate vedea în fotografiile postate atunci. Bărbatul însă a abandonat-o și el, găsindu-și dragostea în brațele altei femei. 

 „Mai bine singură decât așa”, a spus Veronica în dreptul unor poze postate pe rețelele de socializare în care apare tristă. Acum însă Veronica pare că are de gând să își schimbe viața la 180 de grade! 

image

 Aranjată și stilată, Veronica a luat calea unei capitale europene

Tânăra din Vaslui, care a devenit cunoscută în urma scandalurilor cu fostul soț, Viorel, pare ca vrea să își refacă viața peste hotare. Și nu oriunde, ci chiar în Germania. Deși nu a mai apărut la televizor de multă vremea, femeia îi ține pe urmăritor la curent cu tot ce postează pe rețelele de socializare, așa se face că recent, Vulpița a pus o poză unde a lăsat de înțeles că se află în Berlin. Mulți oameni au întrebat-o cu ce se ocupă acolo, însă Veronica nu a răspuns până în acest moment. Cert este că tânăra era foarte aranjată de la haine, machiaj și până la accesorii, semn că nu o duce rău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net