Viorel Stegaru și-a făcut o nouă iubită! A dat-o uitării complet pe Vulpița: “Când iubești o persoană…”

Viorel Stegaru, cunoscut pentru povestea de iubire cu Vulpița, și-a surpris fanilor săi cu anunțul că are o nouă iubită, care-l face extrem de fericit. După despărțirea tumultuoasă de Vulpița, Viorel pare să-și fi găsit fericirea alături de o altă persoană.

Viorel Stegaru. Foto: arhiva.
Viorel Stegaru. Foto: arhiva.

Ce a scris Viorel Stegaru pe Instagram despre noua sa iubită

Într-un mesaj postat pe Instagram, Viorel Stegaru a mărturisit că a găsit o nouă iubire care a adus lumină și bucurie în viața sa. "Când iubești o persoană te iubește, e altceva. Când iubești o persoană care îți întoarce dragostea, atunci e totul. Love", a scris Viorel pe rețelele sociale, subliniind bucuria și satisfacția pe care le resimte în noul său cuplu.

Această schimbare în viața amoroasă a lui Viorel Stegaru vine după o perioadă dificilă și plină de evenimente dramatice în relația sa cu Vulpița. Despărțirea lor a fost subiectul unor discuții aprinse în mass-media și pe rețelele sociale, iar mulți fani ai cuplului s-au întrebat ce se va întâmpla în continuare.

O nouă etapă în viața sa sentimentală

image

Cu toate acestea, Viorel Stegaru pare să-și îndrepte acum atenția către o nouă etapă în viața sa sentimentală. Fanii au reacționat cu surprindere și curiozitate la această veste, exprimându-și bucuria pentru faptul că Viorel și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unei noi iubiri.

Desigur, Viorel și noua sa parteneră au atras imediat atenția publicului, iar mulți sunt curioși să afle mai multe detalii despre identitatea misterioasei iubite. Cu toate acestea, până în prezent, cei doi păstrează detaliile private, preferând să se bucure de începutul frumos al relației lor fără a dezvălui prea multe informații.

Cine este Viorel Stegaru

Viorel Stegaru și-a făcut cunoscută prezența în întreaga țară acum câțiva ani, când a apărut în emisiunea "Acces Direct" alături de Veronica (Vulpița), care pe atunci îi era soție. De la început, intenția lor era să-și facă dreptate, însă, rapid, povestea lor de viață s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Chiar și după ce au ieșit din atenția micilor ecrane, curiozitatea oamenilor a persistat, aceștia dorind să afle ce s-a întâmplat cu cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net