Tavi Clonda poftește la sarmalele soției de sărbători! Ce spune Gabriela Cristea! „Știe Moșul ce îmi doresc!”

#Exclusiv Click!

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) vor avea parte de un program încărcat de sărbători.

Deși cei doi soți petreceau de obicei cel puțin Crăciunul la ei acasă, se pare că anul aceste va fi pentru prima oară când urmează să plece la munte cu cele două fetițe ale lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, acolo unde vor petrece în compania prietenilor și a familiei. Un lucru este cert! Tavi Clonda, soțului celebrei prezentatoare TV, își dorește să nu rămână fără sarmalele soției și cozonacul senzațional al vedetei.

Încă nu ne-am pregătit, urmează, am făcut o listă și ne ținem de ea pe cât putem. Ce nu putem, mai facem și anul viitor, parcă trebuie să mâncăm neapărat salată de boeuf acum, putem mânca și în ianuarie. Mă ajută și soacra mea! Încă nu știm ce o să facem de Revelion!”, ne-a împărtășit Gabriela Cristea care ne asigură că Moș Crăciun știe exact ce își dorește.

În timp ce Tavi Clonda speră ca anul viitor să mai vină o nouă mașină în garajul său, pe lângă Mercedesul denumit și răsfățat „Albă ca Zăpadă”, nu poate să își ia gândul în același timp de la bucatele tradiționale gustoase pregătite de soția lui.

„O să pregătească! Nu o las fără sarmale și cozonac! Dacă nu are timp, o să găsească. Anul acesta nu cred că o să petrecem acasă de Crăciun, plecăm la munte. De obicei îl facem acasă dar acum  ne-a invitat familia extinsă undeva la munte. Pentru Revelion, eu aștept niște răspunsuri la niște cântări, vom vedea! Crăciunul este important!”, a mai adăugat și Tavi Clonda, care este sigur că va mai investi pe viitor într-un autoturism de colecție.

Probabil o mașină nouă, undeva anul viitor!”, a mai spus artistul, în timp ce Gabriela Cristea mărturisește că nu își dorește nimic altceva decât multă sănătate în noul an pentru ea și cei dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net