Pepe și soția lui, diferență colosală de vârstă. Ce spune artistul: „Poate, dacă ne întâlneam la 25 de ani..”

Ultima actualizare:

Pepe, cunoscutul artist român, a vorbit deschis despre viața sa personală și, în special, despre relația sa cu soția sa, Yasmine Ody, care aduce în prim plan o diferență notabilă de vârstă de 15 ani între cei doi. Într-un interviu acordat viva.ro, Pepe dezvăluie detalii despre cum a început povestea lor de dragoste și cum se simte în această relație neobișnuită.

Pepe. Foto: arhiva.
Pepe. Foto: arhiva.

Diferența de vârstă nu se simte

„Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam", crede artistul.

Artistul recunoaște că, deși există o diferență de vârstă semnificativă între el și Yasmine, aceasta nu se resimte deloc în relația lor. Pepe explică că soția sa l-a surprins plăcut la începutul relației, exprimându-și aprecierea pentru calitățile sale de tată. Cu toate că artistul se aștepta să audă alte lucruri, cuvintele soției sale l-au făcut să fie mai atent și să își îndrepte atenția către ea.

„Diferența de vârstă dintre noi nu se simte, părerea mea. Nu există unul mai 'nebun' și altul mai echilibrat. Mi mi se pare că suntem echilibrați amândoi", a spus Pepe pentru Viva.

Au deja trei ani de relație

Pepe și Yasmine își sărbătoresc anul acesta trei ani de la începutul relației lor. Artistul menționează că, deși nu se aștepta să găsească o astfel de conexiune în această etapă a vieții sale, totul pare să fi fost aranjat de divinitate. Pepe subliniază că, în ciuda diferenței de vârstă, se simt echilibrați unul lângă celălalt și că relația lor este binecuvântată.

Întrebat despre sfaturile și contribuția soției sale la deciziile sale, Pepe recunoaște că se sfătuiește în mod regulat cu Yasmine, subliniind că aceasta are un simț aparte și adaugă o perspectivă valoroasă la deciziile lor. De asemenea, artistul vorbește despre protecția divină și cum simte că este binecuvântat de Dumnezeu în viața sa.

„Mă sfătuiesc, în primul rând cu soția mea, în tot ceea ce fac; pentru că este jumătatea mea și e normal. Mă sfătuiesc în toate domeniile. Și nu neapărat că s-ar pricepe, dar femeia are întotdeauna un simț în plus, mai ales când te iubește, știe ea ce știe. Simte".

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine Ody demonstrează că iubirea nu cunoaște bariere, inclusiv diferențele de vârstă. Cei doi își împărtășesc fericirea și echilibrul, iar artistul se simte protejat atât de iubirea soției sale, cât și de divinitate. Această relație unică arată că, uneori, conexiunile cele mai frumoase se întâmplă când te aștepți cel mai puțin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net