Oldies but goldies! Cum s-au îmbrăcat artiștii din garda veche, la ediția aniversară a Festivalului de la Mamaia! Corina Chiriac a dat dovadă de cea mai mare eleganță și rafinament

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Festivalul Mamaia a revenit în atenția publicului după 11 ani de absență, cu o ediție aniversară, care s-a desfășurat în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia.

Prezentatorii Liana Stanciu și Aurelian Temișan au fost la înălțime, iar publicul dornic să asculte șlagăre, și să se bucure din plin de concertele live pregătite de mai mulți artiști consacrați precum: Holograf, Direcția 5, Aurelian Temișan, Corina Chiriac,  Marina Voica, Horia Moculescu, Proconsul, Cargo, Loredana Groza și bandul sau, Agurida, și multe alte nume cunoscute.

Liana Stanciu (52 de ani), una dintre gazdele evenimentului, a făcut echipa bună cu Aurelian Temișan (51 de ani). Celebra prezentatoare de radio a optat pentru ținute elegante, iar dacă în prima seară a îmbrăcat o rochie neagră din satin, pentru a doua seară a Festivalului de la Mamaia a optat să poarte un costum îndrăzneț din două piese, pe nunțe de negru și bleo, creat special pentru ea de un designer din Constanța.

Aurelian Temișan a fost absolut impecabil, purtând costum și papion, asortate cu cămășa albă sau, după caz, în funcție cu nuanța sacoului ales de echipa de stiliști pentru prezentator.

Doamna muzicii ușoare românești, Corina Chiriac (73 de ani), nu își arată deloc vârsta!  Cunoscuta artistă este de o eleganță demnă de revistele de modă, purtând ținute vaporoase, din mătase, rochii lungi, elegante și înflorate, în culori pastelate, în stilul cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor.

Alexandra Ungureanu (41 de ani) a pășit încrezătoare pe scena ediției aniversare a Festivalului de la Mamaia și a făcut o figură bună. Artista s-a îmbrăcat elegant, cu o rochie verde, lungă, din satin, cu mâneci lungi și crăpătură într-o parte, pe picior.

Publicul a gustat fiecare moment al artiștilor care au urcat până acum pe scena Festivalului de Muzică de la Mamaia, sala festivalului amenajată în Piațeta Perla fiind neîncăpătoare pentru spectatori și curioși.

Liana Stanciu, pentru prima oară pe scenă cu Temișan

Liana Stanciu este încântată de revenirea acestui festival, simbol al muzicii ușoare românești, cea mai bună voce feminină de la radio bifând acum și o premieră, prezentând pentru prima dată alături de Aurelian Temișan.

„Nu am prezentat niciodată cu Aurelian Temişan, îl ştiu ca artist, dar nu am făcut niciodată echipă pe scenă. Caut informaţii, sunt multe surse. Dar, da, e o energie, o efervescenţă teribilă”, a spus vedeta, într-un interviu pentru Magic FM.

„Când spun Mamaia, mă gândesc la serile în care părinţii mei se uitau la TVR, admirând totul, de la ţinutele artiştilor, până la lumină, strălucire, publicul educat. Mi se părea un miraj. Dacă e să vorbim despre amintiri, atunci cea mai pregnantă este prezenţa Angelei Similea pe scenă, îmbrăcată superb, într-o rochie galbenă, accesorizată cu o bijuterie incredibilă şi cântând o piesă de dragoste impresionantă”, a mai completat Liana Stanciu, pentru sursa citată anterior.

Gabriel Cotabiță, premiat la ediția Mamaia 60

Gabriel Cotabiță a primit pe scena aniversară Mamaia 60, după prestația impecabilă pe care a avut-o, interpretând live toate melodiile sale cunoscute, la cei 67 de ani ai săi, Premiul de Excelență și Merite deosebite aduse în cadrul Festivalului de la Mamaia. Aceeași distincție au primit-o și Marina Voica și Marius Țeicu în urmă cu o seară, în cadrul acestei ediții aniversare. Gabriel Cotabiță a fost tot timpul urmărit din umbră și ajutat, de altfel, de frumoasa lui soție, Alina Gabriela. Artistul s-a întreținut cu Horia Moculescu, Bodo de la Proconsul, Ionel Tudor și  Adrian Romcescu. Cotabiță a purtat un sacou albastru pe care l-a asortat cu o cămașă și pantaloni de culoare închisă.

Marius Țeicu (78 de ani) a fost și el impecabil pe scena Festivalului de la Mamaia, la această ediție aniversară! La cămașa, pantalonii și pantofii albi, marele compozitor a asortat un sacou albastru închis și a fost aplaudat îndelung.

Anca Țurcașiu (53 de ani) a fost absolut strălucitoare atât pe scenă, cât și în culise, cântăreața purtând o rochie lungă, din paiete aurii, care i-au scos în evidență silueta mult comentată și admirată de-a lungul timpului.

Narcisa Suciu (48 de ani) a cântat în prima seară a festivalului și a optat pentru o ținută „all black”.

Loredana Groza închide Festivalul de la Mamaia și ediția aniversară din această seară cu un super recital cu banda Agurida

În această seară, ultima de altfel a ediției aniversare Mamaia 60, artiștii care vor urca pe scenă sunt următorii: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida pentru recitaluri.

Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor care au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net