Măruță și Andra reacționează după ce fiica lor a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part time”: „Să nu jignim fără sens”

După lansarea filmului românesc Tati part time, cu protagoniștii principali Alex Bogdan și Eva Măruță, românii s-au împărțit în 2: unii au admirat curajul și talentul fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, în timp ce alții au adresat critici și jigniri copilului. În urma valului de comentarii de tot felul, Cătălin Măruță și Andra au reacționat. Cei doi au fost vizibil deranjați de atitudinea oamenilor care au dat de pământ cu fiica lor, dar au avut numai cuvinte de laudă pentru cei care le sunt alături și, la fel ca și ei, o încurajează pe micuța Eva și îi apreciază performanța actoricească.

Eva, criticată pentru că a cunoscut succesul la o vârstă fragedă
Eva, criticată pentru că a cunoscut succesul la o vârstă fragedă

Tati part time a apărut în cinematografele din întreaga Românie la începutul anului 2024. Din curiozitate sau din dorința de a se distra copios, românii au mers degrabă să-și cumpere bilete. Prestația Evei Măruță a fost pe placul multor oameni, majoritatea alegând să o laude pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Eva s-a descurcat minunat și a stârnit hohote de râs, însă se pare că rolul de actriță al micuței nu a ajuns la inima tuturor.

Cătălin Măruță, mesaj emoționant în mediul online

În mediul online, românii și-au exprimat fie nemulțumirea, fie aprecierea. Văzând că lucrurile au luat amploare, Cătălin Măruță a distribuit un articol redactat recent în presă și a ținut să transmită un mesaj pe contul său personal de Facebook.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”... Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt - ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus - chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a vazut filmul!”.

Nici Andra nu a rămas indiferentă. Artista și, totodată, jurata de la Românii au talent, a mărturisit că a afectat-o ceea ce s-a spus despre fiica ei, mezina Eva, așa că a ținut să le mulțumească oamenilor care le sunt alături și care apreciază munca și efortul depus de fetiță.

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg! 🤗 Mulțumim pentru mesaje!💙”, a fost comentariul Andrei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net