În ce condiții de lux trăiesc fetițele Andreei Bălan. Alți copii nu văd așa ceva niciodată! VIDEO

Andreea Bălan (38 de ani) este mamă singură și își crește copiii așa cum poate mai bine. Fosta soție a lui George Burcea (35 de ani) are grijă să nu le lipsească nimic celor două copile pe care le au împreună – Ella și Clara. Micuțele trăiesc o viață parcă desprinsă din basme!

Andreea Bălan și cele două fetițe ale sale / foto: Instagram
Andreea Bălan și cele două fetițe ale sale / foto: Instagram

Cunoscuta cântăreață și George Burcea s-au căsătorit în anul 2017 pe o plajă superbă din California, însă mariajul lor avea să se sfârșească la începutul anului 2020, când ea a cerut divorțul și custodia exclusivă a minorelor.

Fetițele Andreei Bălan, o copilărie fericită!

În ciuda suferințelor și dezamăgărilor de care s-a izbit de-a lungul vieții, Andreea Bălan a știut să-și prioritizeze lucrurile importante în viață. S-a pus repede pe picioare și a muncit foarte mult pentru a le oferi celor mici o copilărie fără lipsuri.

Vedeta este extrem de activă în mediul online și are grijă să împărtășească împreună cu fanii ei cele mai frumoase momente din viața ei și a fetițelor. Recent, ea a postat un clip video prin intermediul căruia se observă cum cele mici se bucură la maximum de fiecare clipă a copilăriei lor.

În curtea casei, Andreea Bălan le-a instalat un tobogan gonflabil, cu piscină, care le oferă Ellei și Clarei posibilitatea de a se distra și de a se bucura de copilărie.

Andreea Bălan are o locuință cu 7 camere

Artista a fost invitată în podcastul „Vorba lui Jorge” și a discutat pe marginea mai multor aspecte din viața ei. Una dintre discuții a fost referitoare la casa în care locuiește acum alături de mama și fetițele sale, casă care a fost construită de Keo, fostul ei iubit.

„Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult dar îmi place. Keo când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele! Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el, e făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata care nu e făcută după sufletul meu?

Casa e făcută, construită de  la zero, după sufletul meu și al lui. Mie mi-a plăcut cum a făcut-o el la vremea respectivă. Acum am redecorat parterul! E energia mea acolo chiar dacă după am locuit cu George, apoi s-au născut fetițele! Deja au trecut trei ani de când suntem în această formulă. Eu cu mama și cu fetele!”, a mărturisit Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net