Gina și Smiley, cadou generos din partea nașilor! Ce le-au dăruit părinții spirituali celor doi

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) și-au spus cel mai sincer și emoționant „DA” sâmbătă, 27 mai, când eu decis să își unească destinele. Bineînțeles, a fost un eveniment pe care, cu siguranță, nu îl vor uita toată viață, însă, nașii, George și Maria Manole, au vrut ca ziua să fie și mai specială, așa că, s-au gândit să le facă proaspeților căsătoriți un cadou deosebit. Care a fost darul de nuntă oferit de părinții spirituali în ziua cea mare?

Ce dar de nuntă au primit Gina și Smiley de la nașii lor, George și Maria Manole
Ce dar de nuntă au primit Gina și Smiley de la nașii lor, George și Maria Manole

Unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente mondene ale acestui an a fost, fără îndoială, nunta dintre Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani), care a avut loc sâmbătă, 27 mai. Cele două vedete au avut o nuntă de poveste, deoarece au fost foarte atente la fiecare detaliu în parte. După ce s-au căsătorit civil în jurul orei 14.00 și au avut parte de o ceremonie emoționantă la biserică, Gina și Smiley au sărbătorit marele eveniment din viața lor într-o locație fabuloasă, unde și-au așteptat cei aproximativ 300 de invitați.

Pe lângă că totul a ieșit exact cum și-au dorit, cei doi au avut parte și de o surpriză plăcută din partea părinților spirituali. Smiley, întrebat despre cadourile pe care le-au primit în ziua cea mare, a dezvăluit că  cel mai special dar de nuntă a fost cel primit din partea nașilor, George și Maria Manole.

Darul de nuntă pe care l-au primit cei doi de la nași

Ce le-au oferit aceștia? Ei bine, se pare că nașii s-au gândit că proaspeții căsătoriți trebuie să se bucure de o lună de miere pe măsură, așa că le-au făcut cadou o vacanță de aproximativ 10 zile în Franța. „Am primit de la sculpturi și desene făcute cu mâna lor. Luna de miere pe care ne-au făcut-o cadou nașii. O să fie în sudul Franțe (...) Aștept intinerariul cu nerăbdare”, a declarat cântărețul, într-un interviu acordat ProTV.ro.

Totodată, acesta a menționat că se vor bucura de timpul lor special și o vor lăsa pe micuța lor Josephine acasă, dar, vor pleca cu fetița într-o vacanță în această vară: „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai adăugat Smiley.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net