George Burcea și-a revăzut fetițele. Imaginea care a înduioșat inimile oamenilor

Ultima actualizare:

Cu toate că George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează demult un cuplu, pe cei doi îi leagă fetițele pe care le au împreună: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revăzut tatăl, iar actorul a postat acel moment pe Instagram. În ce ipostază înduioșătoare s-au afișat aceștia. 

George Burcea și fetițele sale / foto: social media
George Burcea și fetițele sale / foto: social media

George Burcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub, în timp ce Andreea Bălan și-a refăcut viața în brațele tenismenului Victor Cornea. Cu toate acestea, Andreea și George au reușit să îngroape securea războiului de dragul copilelor lor. 

Cât de fericit e George Burcea în preajma fetițelor sale 

Actorul are o comunitate numeroasă de fani pe Instagram, care i-au fost alături în cele mai crâncene momente din viața lui, și nu numai, pe care el îi ține la curent cu evenimente importante din viața sa. 

Recent, pe pagina acestuia de Instagram, în secțiunea InstaStory, George Burcea le-a prezentat fanilor noi imagini cu fetițele sale, pe care le-a revăzut curând, după ce s-a întors în țară cu doar câteva zile în urmă, pentru anumite proceduri estetice, așa cum le povestea fanilor săi. 

Cei trei se află afară și petrec mult timp împreună, desfășurând diverse activități amuzante precum aceea în care el se lasă rujat de cele mici. 

Imaginea postată de actor pe InstaStory
Imaginea postată de actor pe InstaStory

Andreea Bălan: „Îmi doresc ca fetițele noastre să fie sănătoase”

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan vorbea despre fostul mariaj cu George Burcea. Nu a durat foarte mult timp până au ajuns la divorț: 

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună”, a declarat Andreea Bălan.

„Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac”, a mai adăugat Andreea Bălan.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net