Gabriela Cristea și Tavi Clonda plătesc o mică avere pentru poftele copiilor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai moderne cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt părinții a două fetițe superbe, cărora le fac toate poftele, indiferent de oricât de mare ar fi costul, cei doi ajung să cheltuiască sume exorbitante pentru a le cumpăra micuțelor păpuși și jucării. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac poftele copiilor / foto: Social media
Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac poftele copiilor / foto: Social media

Recent, prezentatoarea de televiziune a mărturisit, prin intermediul unui interviu, faptul că le-au dus pe fetițe la premiera filmului Barbie, moment în care au dezvăluit suma pe care o cheltuiesc pe păpuși și jucării.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se uită la bani pentru răsfățatele familiei

Cei doi nu se sfiesc să recunoască faptul că nu le refuză celor mici aproape nicio poftă. Mai mult decât atât, nu se uită la bani când vine vorba de jucării.

„Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro. Cumnata mea a venit la noi, la un moment dat, și s-a apucat să le strângă și să le numere. I-am zis: Dacă îndrăznești vreodată să îmi spui câte sunt…'. Mi-a spus: De ce?'. I-am zis: Pentru că în momentul în care o să îmi spui câte sunt, o să știu câți bani am cheltuit!”, a declarat Gabriela Cristea pentru Ego.ro.

Cum le refuză cei doi pe fetițe 

Deși le fac poftele celor mici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au grijă să le refuze anumite dorințe. Ei au și o strategie prin care le face pe cele mici să înțeleagă că nu pot avea orice își doresc. 

„Că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari. Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu: Este puțin prea scumpă și nu se merită!'. Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg.”, a  Tavi Clonda.

„Am început să instituim metoda: Mami, cumpărăm jucării doar o dată pe lună, când ia mami salariul!'. Apoi zic: Nu a luat mami salariul, nu, nu a luat!'. Le duc așa cât mai mult.”, a completat  și Gabriela Cristea, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net