Gabriela Cristea, pregătită să plece în Spania pentru noua sa afacere: „Mă bate un gând”

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare de televiziune, vine în atenția fanilor cu noi schimbări majore pe care le face în viața sa. Recent, pasionată fiind de arta culinară, vedeta a decis să facă o afacere în acest domeniu. Mai mult decât atât, se pregătește de un curs pe care ar vrea să-l urmeze în Spania. 

Gabriela Cristea / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea / foto: arhiva Click!

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că vedeta este pasionată de gătit, drept dovadă fiind filmulețele pe care adesea la postează pe Facebook, în care le prezintă fanilor diverse rețete. Află ce planuri are Gabriela Cristea în viitorul apropiat, din rândurile de mai jos. 

Gabriela Cristea: „Mă bate un gând să plec în Spania”

Aflată într-o emisiune televizată, Gabriela Cristea a mărturisit că se gândește să se înscrie la o academie care se ocupă cu organizarea cursurilor de patiserie. Dacă va decide să facă acest pas, vedeta va fi nevoită să stea departe de casă o lună de zile, deoarece aceste cursuri se organizează la Sitges, lângă Barcelona, Spania.

„Am avut o surpriză neplăcută. Am stat de vorbă cu o doamnă chef patiser, care a venit și cu care o să lucrăm împreună. (...) Surpriza a fost că i-am spus: Doamnă, m-aș duce și eu să fac un curs de patiserie, de gătit, și ea mi-a zis, după ce a stat lângă mine, după ce a văzut cum gătesc: Nu cred că ai mai putea să înveți ceva de la cursurile din România, doar dacă te duci pe afară, pentru că n-ai ce să mai înveți mai mult decât știi la momentul ăsta. Mi s-a părut neplăcut și negativ pentru că te aștepți să te duci la un curs și să înveți ceva. (...) Mă bate un gând să plec în Spania. Lângă Barcelona, la Sitges, este o academie și organizează cursuri de o lună de zile fix pe zona asta de patiserie”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru Xtra Night Show.

Cum se prepară „mâncarea puturosului” 

Printre multitudinea de rețete pe care vedeta li le-a prezentat celor de acasă, se numără o rețetă foarte ușor de pregătit, mai ales dacă nu ai timp sau chef de petrecut în bucătărie, la cratiță.

Ingrediente:

cocoși;

- ceapă;

- ardei;

- roșii;

- usturoi;

- condimentele preferate.

Mod de preparare:

„Am luat doi cocoșei de la magazin. Este momentul să îi bag la cuptor, pentru că mie îmi place atunci când vin fetele acasă mâncarea să fie abia scoasă din cuptor sau abia luată de pe foc, gata doar să fie mâncată. Pe lângă puișorii ăștia, o să pun ce am mai găsit prin frigider, în afară de ceapa asta, pe care o curăț, o să pun un ardei, care e deja veștejit și nu mai poate fi mâncat ca atare. Atunci îl tai aici fâșii și îl pun ca să dea un strop de gust la puișorii noștri. Pe lângă astea am mai găsit niște roșii cherry, care sunt, de asemenea, semi-veștejite. Le-am spălat și le-am pus la uscat, apoi le-am aruncat aici pe unde se poate.

Chiar dacă legumele se mai veștejesc, este bine să le recuperați și să le folosiți, așa cum fac și eu. Sunt împotriva aruncatului mâncării. Am curățat și ceapa. E momentul să o tai în patru bucăți și să o arunc pe aici, pe unde se poate. Am și un usturoi, pe care nu îl curăț, iau doar excesul de coajă și îl pun aici. Să știți că el se coace foarte frumos și este și foarte bun. Legumele acestea puteți să le puneți și în farfurie.

Acum condimentăm puiul. Am aici câteva boabe de piper roșu. Nu pun multe. Boaia dulce, pe care o pun peste tot. Adăugăm și piper Cayenne, dar de data asta pisat. Nu pun foarte mult, că o să mănânce și fetele și nu aș vrea să exagerăm. Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire.

Adăugăm și un pahar zdravăn cu apă. A durat cinci minute să preparăm totul. Merge la cuptor și exact peste o oră o să fie gata. Două minute a durat să curăț acești cartofi, pe care îi pun la foc. După aceea, probabil că o să mai dureze undeva la două minute să batem și piureul când o să fie gata. Și încă un minut să facem și salata. Dacă facem un calcul matematic, în 10 minute am gătit o mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi aglomerată, cred că este variantă cea mai bună”, a spus Gabriela Cristea într-un filmuleț de pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net