Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc s-a făcut mare și îi seamănă leit antrenorului

Ultima actualizare:

Pe contul său de Instagram, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie recentă cu Liam, fiul său și al Corinei Caciuc. Fiul lor a crescut și îi seamănă leit antrenorului!

Anul 2022 a fost unul greu, dar și frumos, în aceeași măsură, pentru Laurențiu Reghecampf. A divorțat de Anamaria Prodan cu mare scandal și mai apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Liam și acum sunt în culmea fericirii. 

Liam, bucățică ruptă din Laurențiu Reghecampf

Antrenorul este extrem de mândru, căci Liam îi seamănă leit. Acest aspect l-au remarcat și internauții, care i-au lăsat numeroase comentarii pozitive cu privire la micuțul care a venit pe lume anul trecut. 

Ochii albaștri ai lui Liam, tenul deschis la culoare și părul blond al micuțului sunt lucrurile care i-au cucerit iremediabil pe urmăritorii celebrului antrenor, de pe social media. 

„Wowww ce ochi frumoși are...🤩🤩🤩 / Cel mai frumos dintre toți 3😍 (sorry for that😅) / Cât e de frumos!!!Să fie sănătos❤ / 3 băieți și toți seamănă cu tine. Să-ți trăiască / Părinți frumoși, copil frumos💙❤ / Ce frumos este! Să vă trăiască, să vă bucurați de el, iar iubirea voastră să prindă aripi puternice! 👏👏👏 / O minuune de copil😍 să aibă viața binecuvântată cu sănătate, iubire și fericire!!!!!!”, au scris internauții, în comentariile lor. 

Laurențiu Reghecampf, „bombardat” cu comentarii din partea internauților

De Revelion, Laurențiu Reghecampf a postat un colaj cu mai multe fotografii din anul 2022. În unele apare alături de Corina Caciuc, în altele apare roșcata, singură, însărcinată, dar și micuțul Liam, desigur. 

„The best of 2022! May the new year be filled with health and happiness 🙏”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul postării sale, ceea ce s-ar traduce astfel: „Cele mai bune momente din 2022. Fie ca noul an să fie plin de sănătate și fericire”. Imediat, internauții i-au lăsat numeroase comentarii. 

Citește și - Fiica Anamariei Prodan, detalii cutremurătoare după divorțul mamei sale: „Mă rupe și automat plâng și eu”

„Poți avea toată averea lumii dacă nu ai liniștea și fericirea adevărată, n-ai nimic... Si poți avea cea mai "..."(cum spun unii) relație si poți simți cu adevărat că TRĂIEȘTI 👏 / Bravo Laurica….nu știu cum ai rezistat tu sa stai ciocănitoarea aia atâta timp…de acum începi sa ai și tu personalitatea ta… / Multa fericire si liniste. Un barbat frumos, alaturi de o femeie superba si un copil adorabil. / Bravoo ...bine că ai scăpat de așa femeie .....moldovencele noastre din Botoșani sunt frumoase ....felicitări. / Te-a ajutat Dumnezeu și ești liber moral și psihic Ai scăpat de sugrumare ! Sa te bucuri de libertate! / 😍 La multi ani! Sa fie cu sanatate si bucurii pe toate planurile 🙏 / Să vă trăiască și să fie sănătos! Rugați-vă doar de liniște și sănătate! / La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri in anul care se apropie ! / Sa fiți fericiți și sănătate sa puteți crește frumos acest pui de om.💋💗 / La mulți ani!! Sa aveți un an nou perfect pe toate planurile!va iubesc mult!♥️ / La mulți ani mister multă sănătate și te așteptăm acasă la Steaua micuțul Liam să vă trăiască și să vă umple inimile de bucurie Forța Steaua ❤️💙” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Laurențiu Reghecampf, pe contul său de Instagram, după ce a postat fotografiile cu el, Corina Cacius și fiul său, Liam. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net