Familia Clonda, jignită după ce Tavi a lansat o piesă de Crăciun cu fiicele sale: „Cei mai milogi și cei mai înecați după bani”

Ultima actualizare:

Tavi Clonda (44 de ani) este în culmea fericirii! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul este un tată extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația celor două fetițe, și cum profită la maxim de fiecare moment petrecut în familie, a lansat și o piesă de Crăciun împreună fiicele sale, Iris și Victoria. Doar că, internauții nu sunt la fel de încântați și l-au criticat pe cântăreț.

Familia Clonda, jignită după ce Tavi a lansat o piesă cu fiicele sale / Foto: Arhiva Click!
Familia Clonda, jignită după ce Tavi a lansat o piesă cu fiicele sale / Foto: Arhiva Click!

Tavi Clonda a reușit să-și clădească o carieră de succes atât în industria muzicală, cât și în televiziune, și are parte de numeroase reușite și pe plan personal. Împreună cu Gabriela Cristea, formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, și sunt cei mai fericiți părinți. Cei doi au împreună două fete, pe Iris și Victoria.

Fiind un tată extrem de implicat și pentru că a început deja numărătoarea înversă până la Crăciun, Tavi Clonda s-a gândit să marcheze acest moment important din an și a scos prima piesă cu fiicele sale. În videoclipul colindului apar toți membrii familiei, în jurul bradului.

„Săptămâna aceasta, fetițele vor merge pentru prima oară într-un studio profesionist, să înregistreze alături de mine piesa pentru sărbători! Abia aștept!”, spunea artistul, cu o săptămână în urmă, pe pagina sa personală de Instagram.

Internauții, cuvinte jignitoare la adresa familiei Clonda

Deși artistul este în culmea fericirii, se pare că tot are parte de răutăți din partea internauților, care nu îl acuză, atât pe el, cât și pe Gabriela Cristea că sunt „părinți rușinați de proprii lor copii”:

„Sunteți varză, sunteți cea mai comercială familie, cei mai milogi și cei mai înecați după bani. Voi nu vedeți că vă faceți de rușine”, „Fata cea mare a mai văzut ceai în viața ei ? Nu le explică nimeni înainte cum trebuie să decurgă treburile după ce încep filmările ? Eu văd niște părinți rușinați de comportametul acestor fete”, „Da de ce vă bâțâiți de parcă ați avea un handicap? Mie mi-a curs o lacrimă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net