Emoții mari în familia lui Cătălin Măruță. S-au aranjat la patru ace pentru avanpremiera filmului „Tati Part-time" în care joacă Eva

Aseară a fost ceva magic pentru familia lui Cătălin Măruță! A avut loc avanpremiera filmului în care joacă  fiica lui, Eva, „Tati Part-time"! Emoții multe, ținute de gală, zâmbete, fericire!

Cătălin Măruță, Andra, David și Eva parcă pășeau pe covorul roșu de la Hollywood. Îmbrăcați cu toții impecabil, la patru ace, familia Măruță a făcut deliciul serii. În mod special Eva, care se vedea că are cele mai mari emoții, dar a fost răsfățata serii și în centrul atenției.

Familia Măruță, la premiera „Tati Part-time"

Toți actorii din distribuție, în frunte cu Alex Bogdan și Matei Dima, au răsfățat-o pe fiica lui Măruță și au strâns-o în brațe la panoul unde se realizau fotografiile oficiale. Eva a îmbrăcat pentru acest eveniment special un costum alb, cu fustă plisată, mama ei a optat pentru un costum negru, cu decolteu adânc, Măruță a purtat un smoking impecabil, iar David un sacou de culoare deschisă, crem, cămașă albă și pantaloni negri.

Ai emoții, mami? Emoții mari?", o întreabă Andra pe Eva, înainte să plece de acasă, la avanpremiera filmului! „Dar tu îți dai seama ce emoții avem noi ca părinți", a mai completat Andra. Și Cătălin Măruță anunță marea avanpremieră a filmului în care joacă mezina familiei.

Am venit până la Băneasa la mall și am văzut afișul ăsta mare, cu filmul ăsta senzațional! Ce film e ăsta, David? „Tati Part-time"? Și în seara asta unde mergem? La avanpremieră! Abia așteptăm să vedem și să vă arătăm imagini de acolo. Ideea e că din 2 ianuarie, „Tati Part-time" va fi în toate cinematografele. Așa că trebuie să mergeți, o să vă placă mult de tot!", a spus Măruță pe InstaStory, aflându-se alături de fiul său mai mare de 12 ani, David, împreună cu care a mers să își ia ținuta de gală, atât pentru avanpremiera filmului în care joacă fiica lui, Eva, cât și pentru seara de Revelion pe care o va prezenta la Cluj, la același eveniment unde va cânta și soția lui, Andra. Prin urmare, petrecerea dintre ani se va desfășura în familie, îmbinând utilul cu plăcutul.

Eva și-a făcut debutul în actorie

Eva Măruță a fost foarte încântată de acest proiect, la fel și părinții ei celebri, Andra și Cătălin Măruță. 

La doar 8 ani, fiica lui Cătălin Măruță, devine actriță. Foarte deschisă și dezinvoltă, Eva abia așteaptă să apară în cinematografe în filmul în care va juca rolul principal, alături de Alex Bogdan, „Tati Part-time", o comedie nouă pentru părinți sub egida Vidra Productions.

În film, Eva Măruță joacă rolul personajului Maya, fină lui Alex Bogdan, avocatul Iustin din „Tati Part-time".

„Tati Part-time" în cinema, în curând! O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let's go!", anunța, la începutul filmărilor, Matei Dima, alias BRomania, de la Vidra Production, care a făcut filme precum "Teambuilding", "Haita de acțiune", "Miami Bici", "Romina, VTM" și multe altele. Iar acum, familia Măruță pășește cu dreptul în 2024. Din 2 ianuarie, „Tati Part-time" va fi în toate cinematografele.

Au petrecut în Dubai de Crăciun

Aceste sărbători au fost foarte speciale pentru familia prezentatorului de la ProTV. Cătălin Măruță, Andra, David și Eva au „fugit" pentru câteva zile la căldură și plajă în Dubai, acolo unde au petrecut Crăciunul. Înainte de a pleca în vacanță, Andra a mai avut parte de o surpriză din partea iubitului ei soț. Măruță i-a făcut cadou o mașină nouă pe care îndrăgita artistă a primit-o cu brațele deschise și cu lacrimi în ochi, pentru că nu se aștepta la așa ceva, să aibă un Volvo nou cu care să străbată țara în lung și în lat în noul an.

„Înainte să plecăm în vacanță, vreau de Crăciun să îți fac o surpriză pentru că ești minunată, și pentru că ai muncit foarte mult și pentru că ești extraordinară și pentru că, nu știu cum să îți spun, și pentru că mă iubești mult și pentru că te iubesc, haide, treci tu la volan și o să mergi pe unde îți zic eu. De acord?", i-a spus Măruță soției sale, pe care a „condus-o" către un showroom auto, fără ca Andra să bănuiască ce avea să o aștepte.

Ajunsă la showroom, Andra nu știa ce se întâmplă mai exact acolo, dacă trebuie să colinde sau dacă îi vor fi schimbate cauciucurile de iarnă. Însă, surpriza a fost și mai mare când, de fapt, s-a prins despre ce este vorba mai exact!

Prea filmează oamenii... Îmi schimbați mașina sau ce? Leșin, vai de capul meu! Uite că are fundiță!  E un model nou. Deci există ceva și mai tare decât mașina pe care deja o aveam? Am trecut la alt nivel! Eu vreau să pornesc mașina, dar am nevoie de cheie! (...) Eu oricum credeam că mașina mea e mai tare decât a ta, dar acum chiar e mai tare!", i-a spus Andra lui Măruță, extrem de încântată când și-a văzut autoturismul nou, dotat cu absolut tot ce trebuie ca să o facă fericită, pentru că artista își dorește siguranță maximă atunci când pleacă la drum singură sau împreună cu familia ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net