Elena Boncea a devenit copia fidelă a mamei sale, Loredana Groza. Cum s-au afișat cele două

Loredana Groza se poate declara o mamă mândră! Artista în vârstă de 53 de ani are o fiică pe nume Elena Boncea (26 de ani), care îi seamănă leit. Vedeta a postat pe social media un clip video din avion, unde se afla cu fata ei. Fanii au rămas surprinși de asemănarea izbitoare a celor două. 

Loredana și Elena / foto: Instagram
Loredana și Elena / foto: Instagram

Din iubirea dintre Loredana Groza și fostul partener de viață, Andrei Boncea, a rezultat o frumoasă fată. Elena își face părinții mândri, fiind o fire care se concentrează pe lucrurile benefice din viața ei.. Tânăra este văzută deseori în compania mamei sale, care postează imagini cu ea ori de câte ori petrec clipe împreună. 

Cât a crescut fiica Loredanei Groza

Loredana Groza nu a gustat fericirea doar pe plan profesional, ci și personal. Cântăreața a dat naștere unei fete care îi seamănă foarte tare și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. De asemenea, pe baza celor mai recentei imagini împărtășite de vedetă pe Instagram, se observă că Elena este „fata mamei”. 

Imaginea postată de Loredana Groza pe Instagram
Imaginea postată de Loredana Groza pe Instagram

Loredana Groza, adevărul despre divorțul de Andrei Boncea

În urma controverselor apărute pe marginea relației cu fostul soț, Andrei Boncea, artista a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea pe care a încercat să o țină cât mai mult timp departe de ochii oamenilor. 

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și, atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă.

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus Loredana, în podcastul lui Morar, la întrebarea privind divorțul.

„Nimic nu este pentru totdeauna! Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis.

Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine.

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net