Diferența imensă de vârstă dintre Mircea Radu și soția lui, Raluca. Sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu

Mircea Radu și soția lui, Raluca Olaru, s-au căsătorit în 2013. Au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Tudor și Clara Elena, și îşi trăiesc iubirea în spatele camerelor de luat vederi, cu discreţie şi bun simţ. Tocmai din acest motiv, ea fiind și o prezență rară în showbiz, puțini sunt cei care știu că prezentatorul TV are o soție ceva mai tinerică. Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și Raluca?

Diferența de vârstă dintre Mircea Radu și soția lui, Raluca / foto: colaj Facebook/arhiva Click!
Diferența de vârstă dintre Mircea Radu și soția lui, Raluca / foto: colaj Facebook/arhiva Click!

Mircea Radu este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. De cealaltă parte, Raluca este o prezență rară în showbiz. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, din 2013, și au împreună doi copii, o fată și un băiat, pe nume Tudor și Clara Elena.

Prezentatorul TV și-a cunoscut soția întâmplător, într-o librărie din Iași, dar a fost fascinat din prima clipă de ochii „aproape negri” ai partenerei lui de viață și l-au atras zâmbetul, profesia de doctor și umorul.

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția sa

Deși lui i-a plăcut să apară pe micile ecrane, soția sa este total diferită din acest punct de vedere, acesta este și motivul pentru care puțini români știu cine este Raluca. Diferența de vârstă dintre cei doi însă a stârnit curiozitatea multora. Partenera de viață a jurnalistului este din Botoșani, este de profesie medic, specialitatea oncologie, și îi stă alături prezentatorului de 11 ani.

În ceea ce privește vârsta, ei bine, în prezent, Mircea Radu are 55 de ani, urmând să împlinească 56 de ani în toamna acestui an, mai exact pe 15 noiembrie. Raluca este ceva mai tinerică, cu 20 de ani. Are 35 de ani.

Deși a preferat întotdeauna discreția, el nu ezită să exprime aprecierea și admirația pe care le are pentru soția sa. În vara anului trecut, Mircea Radu a publicat în mediul online o fotografie rară cu Raluca, un selfie dintr-o vacanță. „Doamna și Vagabondul”, a scris prezentatorul în descrierea imaginii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net