Dana Roba, pusă la zid după ce a cerut 150 lei pe un pensat: „E chiar bătaie de joc. Nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit”

Dana Roba a intrat în atenția oamenilor în urma unei postări pe pagina sa de Facebook. Românilor nu le-a venit să creadă prețul exagerat pe care îl cere pentru pensatul sprâncenelor, astfel că o serie de mesaje au apărut în secțiunea de comentarii a postării cu pricina, în care Beni, iubitul make-up artistei, apare pensat. 

Dana Roba, criticată pentru prețul pe care îl percepe pentru un pensat
Dana Roba, criticată pentru prețul pe care îl percepe pentru un pensat

Bruneta, victimă în trecut a violenței domestice, când aproape a fost omorâtă în bătaie de Daniel Balaciu, soțul ei, a reușit să se repună rapid pe picioare și la scurt timp și-a reluat activitatea. Nu puține au fost persoanele care i-au trecut pragul salonului de înfrumusețare. Totuși, Danei Roba a început să i se atragă atenția asupra faptului că, într-un fel sau altul, „profită” de cumpăna prin care a trecut, după ce au aflat că pensatul costă 150 ron la salonul ei: 

„Ce legătură are coma cu prețul? Îmi pare rău de situația dumneavoastră anterioară, dar nu sunteți singurul om care a stat în comă”, a scris un internaut. 

Dana Roba nu își explică hate-ul pe care îl primește 

Fosta iubită a lui Nicolae Guță fierbe de nervi după ce a citit comentariile oamenilor care se revoltă și își expun punctele de vedere: coma nu are legătură cu prețul sau că dorește să se îmbogățească, așa cum anumite persoane i-au transmis. În schimb, Dana Roba a explicat că acest preț este atât de mare pentru că dorește să își selecteze clienții:

„Nu înțeleg de unde atâta hate? Vreau să văd una din voi, dacă ați fi fost în comă 48h, să vă întoarceți la munca după 7 săptămâni… Nu vă este rusine? Cine își cumpără haine de la Zara nu înseamnă că Gucci sunt urâte… fiecare intră în magazinul unde îi permite bugetul. Am pus acest preț tocmai că îmi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper că sunt destul înțeleasă. Vă mulțumesc 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼❤️”, a scris Dana Roba, pe Facebook.

„Nu trebuie să profiți de ceea ce ai pățit”

La rândul lor, fanii i-au transmis mesaje care mai de care mai dure, prin care îi reproșează că încearcă să profite de situația neplăcută prin care a trecut și că nu se gândește la faptul că nu toată lumea își permite să plătească o asemenea sumă, cel puțin lunar. 

„Nu știu dacă ți-a apărut, sau mai bine zis dacă ai văzut... Eu ți-am mai lăsat comentarii când lumea îți scria de rău. La început de relație cu Beni, ba că erai cu el dinainte de a se întampla nefericitul eveniment și așa mai departe, și mereu am avut doar cuvinte frumoase la adresa ta, așa cum am și acum, de altfel .

Am spus și eu de data aceasta faptul că pentru un pensat, care de altfel crește repede, mi se pare mult 150lei..

Și la salariile din Romania... Și înțeleg și faptul că nu vin la tine persoane care muncesc pe un salariu mediu, că ăia abia se descurcă cu facturile și necesarul de zi cu zi. Nu spun cu răutate, cu hate, e doar referitor la prețul pentru pensat”;

„Asta nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit. Dar nici eu nu sunt de acord cu violența, și mai rău, cu ceea ce ai pățit tu. Dar la ce sumă ceri tu pentru un amărât de pensat, e chiar bătaie de joc”;

„Cred că este penseta Versace”;

„Vrea să se îmbogățească peste noapte. Să fim realiști, totuși!”;

„Ce faci de 150 ron? Și implant de sprâncene?”, au fost doar o parte din comentariile primite de vedetă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net