Cristina Bălan a născut! Cum se simte copilul? Vedeta are doi băieți diagnosticați cu sindromul Down

Ultima actualizare:

Cristina Bălan a născut o fetiță. Chiar înainte de finalul anului, pe 30 decembrie, vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta solistă de la Impact are deja acasă doi băieți de aproape zece ani. Matei și Toma au fost diagnosticați cu sindromul Down.

Cristina Bălan a născut!  Vedeta mai are doi băieți
Cristina Bălan a născut! Vedeta mai are doi băieți

Zi importantă în viața Cristinei Bălan. Îndrăgita cântăreață a născut cel de-al treila copil al său. Vedeta și soțul ei, muzicianul Gabriel Bălan, și-au completat familia cu o fetiță.

Deși au existat temeri că ceva ar putea merge greșit, după experiența primei sale sarcini, veștile sunt excelente pentru Cristina Bălan, care a născut un copil perfect sănătos.

Cristina Bălan a născut o fetiță sănătoasă

Cristina Bălan a născut în dimineața zilei de vineri o fetiță sănătoasă tun. Mămica, dar și copilul se simt foarte bine și se recuperează după naștere, după cum relatează Cancan.  

Vă reamintim că la prima sarcină a Cristinei au exista multe probleme. Atunci, vestea că va avea gemeni a fost umbrită de faptul că la o ecografie s-a descoperit că unul dintre gemeni putea să aibă sindromul down, de la 24 de săptămâni.

Cântăreața a ales să meargă mai departe cu sarcina, chiar dacă a fost acuzată de mulți că trebuia să facă avort pentru a nu chinui copiii.

Probleme cu prima sarcină

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut.

Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel”, a povestit cântăreața în emisiunea „În Oglindă”.

Cristina Bălan și-a retras copiii de la școală

Anul acesta, Cristina Bălan şi soţul ei au anunțat că au luat o decizie majoră. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la şcoală. Câștigătoarea sezonului cinci al emisiunii „Vocea României” a explicat ulterior ce i-a determinat să facă acest lucru.

Fosta solistă de la Impact are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 10 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de sindromul Down. Din păcate, această afecțiune nu a fost gestionată bine de cadrele didactice, iar cei doi copii au îneput să se simtă marginalizați și să dezvolte un comportament surprinzător.

„Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă”, a declarat Cristina Bălan, în urmă cu câteva luni, pentru Fanatik.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net