Corina Chiriac l-a iubit nebunește pe Dan Spătaru! De ce nu au fost împreună: „Era un Alain Delon blond si frumos”

Corina Chiriac și Dan Spătaru, două dintre cele mai iubite voci de către români, au avut o legătură cu totul și cu totul aparte. Solista a fost îndrăgostită de acesta, și nu s-a sfiit să-i spună adevărul în față atunci când a avut ocazia. 

Corina Chiriac și Dan Spătaru / foto: colaj Click!
Corina Chiriac și Dan Spătaru / foto: colaj Click!

Acum ceva timp, Corina Chiriac amintea cu drag despre Dan Spătaru, regretatul cântăreț care s-a stins din viață în anul 2014. Cântăreața a mărturisit că în tinerețe a fost îndrăgostită de acesta. 

Corina Chiriac: „I-am spus că am fost îndrăgostită de el” 

Acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV, Corina Chiriac mărturisea că Dan Bălan îi furase mințile în tinerețe. I-a împărtășit acest detaliu artistului atunci când a vorbit pentru prima dată cu el, iar răspunsul lui a fost cu totul și cu totul neașteptat: „poți să îmi spui tu”. 

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ”poți să îmi spui tu”, povestea Corina Chiriac, la Antena Stars. 

Cum îl descrie Corina Chiriac pe regretatul artist 

Într-o apariție mai veche pe un post de radio, Corina Chiriac a avut ocazia de a vorbi, din nou, despre Dan Spătaru, cel pe care l-a descris ca fiind un om cu „o carismă a lui”. 

„Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul - „Astă seară cântă Dan Spătaru” și a venit tot orașul la concert.

Eu am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui. Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”, a spus Corina Chiriac, la kissfm.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net