Cine face legea la Pepe în casă? Artistul nu se sfiește să recunoască: „În niciun caz eu!”

Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țara noastră pare să trăiască o viață frumoasă și liniștită. Perioadele zbuciumate sunt doar o amintire de când cântărețul a început un nou capitol al vieții sale alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. 

Pepe și Pepe Jr. / foto: Social media
Pepe și Pepe Jr. / foto: Social media

Yasmine și Pepe au devenit părinții unui băiețel minunat în urmă cu mai mult de un an, iar de atunci viețile lor au căpătat o altă culoare. Artistul petrece timp și cu cele două fetițe din căsnicia anterioară, și astfel conturează imaginea unei familii frumoase. 

Cine e șeful la Pepe în casă? 

A fost întrebarea primită de Pepe în timpul celui mai recent interviu oferit presei. În casa artistului „șeful” este Pepe Jr., cel în jurul căruia roiesc părinții și surioarele lui.

„Pepe. Cine poate să fie? Pepe. Cel mic, în niciun caz eu. El dictează”, a mărturisit Pepe, într-un interviu viva.ro

Rosa și Maria, fetițele artistului cu Raluca Pastramă au o relație extrem de apropiată cu tatăl lor. Pepe a vorbit despre ele și, întrebat dacă cele mici îi cer deseori să le cumpere lucrurile, artistul a spus: 

„E vorba doar de timp și de activități. Nu am probleme cu haine sau cu cine știe ce lucruri din aceastea la modă. E vorba doar de timp și de atenție. E vorba de importanța lucrurilor care se întâmplă la vârsta fiecăruia în parte. Și Pepe are importanța lui.

E frumos. Încercăm să ne împărțim și să facem cumva să fie bine pentru fiecare în parte, să le arătăm celor din familie că sunt cele mai importante persoane din viața noastră. Despre asta este vorba”, a mai spus Pepe, pentru sursa amintită.

Familia lui Pepe / foto: Social media
Familia lui Pepe / foto: Social media

Revelionul, și anul acesta pe scenă 

Au mai rămas câteva săptămâni până când românii vor sărbători Crăciunul, una dintre cele mai așteptate și mai iubite sărbători. Pepe doar Crăciunul îl va petrece în liniștea familiei, căci de Revelion va fi pe scenă. 

„În principiu, pe scenă. Ca de obicei. Sfârșitul de an înseamnă Revelion și la Revelion, de regulă, sunt pe scenă. Până la Revelion, la sărbătorile Crăciunului vom fi acasă, doar în familie, ca de obicei”, a mai spus Pepe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
image
actualitate.net
image
actualitate.net