Cea mai mare dependență a Marinei Voica. Nu a scăpat de acest viciu nici la vârsta de 87 de ani

Marina Voica, una dintre cele mai iubite voci românești, continuă să surprindă publicul de acasă cu noi mărturisiri pe care le face despre viața și obiceiurile sale. La vârsta de 87 de ani, aceasta recunoaște că are o dependența de care nu a putut scăpa toată viața. 

Marina Voica este dependentă de cumpărături
Marina Voica este dependentă de cumpărături

Într-un interviu recent, artista a mărturisit că unul dintre cele mai mari vicii ale sale a avut și continuă să aibă legătură cu multitudinea încălțămintei pe care o cumpără și pe care nu prea mai are unde o depozita. 

Marina Voica, dependentă de cumpărături

Vedeta a mărturisit că încă nu s-a lecuit de cumpărăturile online, în special încălțămintea pe care și-o cumpără. A estimat că are cu mult peste 50 de perechi de pantofi, cu toate că spațiul de depozitare a devenit acum mai mic. 

„Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii.”, a declarat Marina voica, pentru Antena Stars.

În urmă cu ani de zile a decis să renunțe la viața de Capitală în schimbul unei case la Breaza, însă acum și această locuință a devenit prea mică pentru numărul de pantofi pe care îi are. 

„Casa din Breaza unde locuiesc e cam micuță acum pentru mine, mă refer că n-am unde să mai depozitez lucrurile. M-am mutat aici dintr-un apartament foarte mare din București, multe dintre lucruri, mai ales mobila masivă, le-am lăsat acolo. Când am decis să mă mut aici, la Breaza, m-am socotit că îmi vor ajunge o baie, sufragerie, un dormitor mare, o terasă foarte frumoasă și curtea. Am zis că mi-ar ajunge casa, dar uite că nu-mi mai ajunge.”, a mai spus artista.

Marina Voica, sfat pentru toate femeile

Artista le îndeamnă pe femei să fie fericite și să nu evite niciodată iubirea, să nu se teamă de acest sentiment unic și să îl accepte, indiferent de vârstă.

Ce a fost, a fost. Doresc tutor femeilor să nu evite iubirea. Să nu va fie frică de iubire, indiferent de vârstă. Cu asta rămâi, cu amintirea. Este o experință formidabilă în viața. Vă doresc să fiți fericiți.”, a mai spus aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Fostul Războinic a luptat cât a putut însă atunci când s-a accidentat la picior ritmul s-a mai încetinit pentru el
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net