Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Smiley. Artistul e topit după Josephine

Ultima actualizare:

Smiley (40 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) sunt în culmea fericirii încă din momentul în care micuța Josephine, rodul iubirii lor, a venit pe lume. De atunci, cei doi își canalizează întreaga atenție asupra creșterii fiicei lor, pe care o iau împreună în vacanțele în care merg. 

Gina Pistol și Smiley sunt părinții unei fetițe minunate
Gina Pistol și Smiley sunt părinții unei fetițe minunate

Smiley a topit inimile fanilor cu cea mai recentă imagine cu bebelușa Josephine, din vacanța din Maldive. Artistul a postat mici fragmente din vacanța lor, de-a dreptul emoționante. 

Smiley și Gina Pistol, fericire fără margini alături de Josephine 

Viața cântărețului și a fostei prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” s-a schimbat radical pe data de 9 martie 2021, când au devenit părinți. De atunci, Josephine, centrul Universului lor, le face viața mult mai frumoasă și colorată. 

Vacanță în Maldive în la începutul anului 2024 pentru Gina, Smiley și Josephine

Cei doi îndrăgostiți au decis să că este momentul să ia o pauză de la viața agitată din București, așa că Maldive s-a dovedit a fi destinația ideală.

„A trecut și Revelionul și acum este timpul pentru o vacanță. Păi cum să începi Anul Nou mai bine decât cu o pauză. Ne-am împachetat jumătate de casă că așa se pleacă în familie și am pornit spre țările calde, dar nu înainte de a o învăța pe Josephine obiceiul <sorcova>…să înceapă anul cu bani în buzunar. Prima oprire a fost la Doha unde am admirat frumusețile aeroportului, timp de trei ore, după care am luat al doilea avion spre Male. Destul de lejer zborul.

La aterizare ne-a întâmpinat David Beckham care părea destul de happy, lucru care ne-a dat încredere că am ajuns unde trebuie. Ne-au ajuns toate bagajele, Slavă Domnului, se pare că domnul Beckham știe ce zile.

La ieșirea din aeroport ne-a întâmpinat un curcubeu de toată frumusețea...până pe insula unde suntem cazați am luat barca, am mers vreo 50 de minute, lejer...iarăși. Mai știți tapetul ăla pe care îl avea bunicul în baie sau în sufragerie cu palmieri pe plajă și nisipul fin ca făina și apă albastră cristalină?...Locul ăsta chiar există în realitate, acum am ajuns noi aici. Locul arată superb, căsuța noastră este fix pe plajă, iar noi începem vacanța cu un pui de somn bine meritat că suntem leșinați”,  le-a spus Smiley internauților într-un video postat pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net