Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruță: „Da, sunt…”

Andra Măruță a atins performanța nu doar de a fi una dintre cele mai bune cântărețe din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai iubite artiste. A topit încă de la debutul carierei sale inimilor oamenilor care, în timp, au devenit curioși de cât mai multe aspecte legate de viața și trecutul Andrei, printre care și etnia pe care o are. 

Ce etnie are Andra Măruță / foto: colaj Click!
Ce etnie are Andra Măruță / foto: colaj Click!

Soția lui Cătălin Măruță nu se bucură doar de succes pe plan profesional, ci și personal, ea și prezentatorul TV formând o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Andra a dat mereu dovadă de sinceritate și transparență, astfel că a decis să rupă tăcerea despre originile sale. 

Andra: „Am de toate în neamul meu”

Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și rromi.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra. 

Nicole Cherry: „Eu mă mândresc!”

Showbiz-ul autohton este plin de vedete care au alte etnii. Connect-R, Mihaela Rădulescu, Nicole Cherry sau Bănel Nicoliță sunt doar câteva dintre ele și nu s-au sfiit să recunoască acest lucru. 

Nicole Cherry mărturisea în urmă cu ceva timp că este pe jumătate romă, mama ei fiind născută în această etnie:

Ce etnie are Nicole Cherry
Ce etnie are Nicole Cherry

„Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, a spus ea într-un interviu acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net