Cât de mare s-a făcut fata Danielei Gyorfi. Maria este o adevărată domnișoară

Daniela Gyorfi și George Tal sunt părinții unei fete pe nume Maria, o adolescentă de doar 13 ani. Copila a crescut văzând cu ochii și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, având grijă să își facă părinții mândri. 

Cât de mare a crescut Maria Gyorfi Tal / foto: Social media
Cât de mare a crescut Maria Gyorfi Tal / foto: Social media

La doar 13 ani, cântăreța se poate lăuda deja cu o copilă disciplinată și hotărâtă, care deja știe ce-și dorește de la viață. Recent, George Tal a postat mai multe fotografii cu Maria și mama sa, din care putem vedea cu ușurință cât de mare a crescut. 

Fata Danielei Gyorfi și a lui George Tal s-a transformat într-o frumoasă domnișoară 

Despre fiica îndrăgitei cântărețe și a partenerului său de viață cunoaștem deja faptul că este elevă în clasa a VI-a și învață foarte bine. Își însoțește părinții în anumite emisiuni televizate, așa cum s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, după cum se poate observa din imaginile postate de tatăl ei pe TikTok.

„Ea trebuie să aibă banii ei” 

Daniela Gyorfi a înțeles cât de importantă este independența unei femei, astfel că încearcă să îi insufle fiicei sale valori sănătoase încă din primii ani de viață. Maria își dorește să devină translator și face deja pași în acea direcție, studiind în prezent limba coreeană.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu.

Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțin.

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, ne-a declarat cântăreața, acum ceva timp.

Ce spune cântăreața despre relația cu iubitul ei 

Daniela Gyorfi a discutat și despre relația pe care o are cu tatăl fiicei sale. Deși ea și George nu sunt căsătoriți, au reușit să pună bazele unui cămin solid și frumos. 

„Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, a declarat, în trecut, Daniela Gyorfi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net