Cadou de 2.000.000 de euro pentru Cristina Spătar! Primul interviu cu soțul, afaceristul Vicențiu Mocanu: „Ne-am găsit!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A dat norocul în dragoste peste ea! Cristina Spătar a cunoscut armonia în cuplu abia după 50 de ani. Click! îți prezintă detalii în exclusivitate despre artistă și despre partenerul ei de viață, milionarul Vicențiu Mocanu, cunoscut ca Vicky între prieteni. Avem primele declarații de la ei. Sâmbătă, Cristina a împlinit 51 de ani. Iată cum a fost răsfață.

Zilele acestea, Cristina și Vicențiu se află la un resort de lux din Bulgaria, unde petrec romantic. Cântăreața este alintată și trăiește la maximum aceste momente... Adică este în al nouălea cer. E de înțeles, având în vedere ce cadou a primit cu ocazia împlinirii a 51 de ani.

Cristina și Vicențiu construiesc un adevărat imperiu imobiliar

Vicențiu i-a făcut un cadou cu adevărat incredibil: o clădire cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare a fost estimată la peste 2 milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

Darul este impresionant, dar vine și cu responsabilități, deoarece Cristina va trebui să se ocupe de gestionarea clădirii și va avea chiar de construit acolo noi spații de business, la parter. 

Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Cristina. 

Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!”, a mai spus Cristina.

„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a completat artista.

Milionarul vâlcean este topit după soția lui, Cristina Spătar

Cântăreața a devenit doamna Mocanu pe 10 decembrie 2022, atunci când s-a căsătorit civil cu Vicky Mocanu. Omul de afaceri milionar a făcut primele declarații despre relația sa cu artista, în exclusivitate pentru Click! A spus că o iubește necondiționat și că are încredere totală în ea.

Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadoul, ca să-și poată dezvolta mai multe business-uri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe. În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte!”, a declarat Vicențiu.

Și cuvintele lui de laudă și declarațiile de dragoste nu se opresc aici! „Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea susținută poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă! Merită tot Universul! Avem trei copii minunați împreună! Albert, fiul meu, are 11 ani, și îl cheamă ca pe băiatul Cristinei, care va face 14 ani. Fiul meu este de-o seama cu Aida, fetița ei!”, a mai spus, în exclusivitate pentru Click!, omul de afaceri Vicky Mocanu.

Cu cât Cristina este mai sus, cu atât sunt eu mai bine! Chiar o iubesc și va fi acolo sus unde nu a visat niciodată. Și ea, și copiii! Pentru mine totul este la infinit și pentru totdeauna! Am încredere infinită că, pe lângă muzică, ea va reuși și în afaceri și va ajunge foarte sus!”, a mai spus soțul Cristinei Spătar.

Cadouri de sute de mii de euro pentru Cristina Spătar de la soțul milionar

Cristina Spătar trăiește de mai bine de un an această frumoasă poveste de dragoste. Având resursele necesare, soțul ei profită la maximum de situație: o duce în vacanțe exotice și îi oferă doar cadouri scumpe. Așa cum a făcut și de Ziua Îndrăgostiților, când i-a oferit un bolid de lux, un Maybach în valoare de 300.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net