Ana Bodea l-a lăsat fără cuvinte pe Valentin Butnaru. Nimeni nu se aștepta la asta: „Câteva motive care demonstrează că...”

Ana Bodea se numără printre tinerele actrițe cele mai apreciate în lumea showbiz-ului românesc. Personajul Lia, din serialul „Lia-soția soțului meu”, i-a adus aprecierea telespectatorilor și se pare că și a reușit să se remarce și în ochii unuia dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, Valentin Butnaru. După aproape un an de relație, cei doi se pare că sunt mai îndrăgostiți ca oricând, dovadă stă și în mega surpriza pe care Ana i-a făcut-o iubitului său de ziua sa de naștere. Iată câți ani împlinește moderatorul de la Antena 1.

Valentin Butnaru, fără cuvinte după gestul iubitei sale
Valentin Butnaru, fără cuvinte după gestul iubitei sale

Valentin Butnaru, fără cuvinte după gestul iubitei sale

Atât în sfera profesională, cât și în cea personală, Ana Bodea se poate mândri cu o carieră remarcabilă și o viață plină de satisfacții. De curând și-a luat un apartament mult visat, iar astăzi, 16 februarie, își sărbătorește iubitul, pe Valentin Butnaru! Prezentatorul a împlinit 39 de ani, iar actrița, în vârstă de 23 de ani, a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare, însoțit de câteva clipuri minunate cu cei doi. 

Las mai jos câteva motive care demonstrează că are cel mai frumos și iubitor suflet”, a scris actrița pe Instagram.

Ana Bodea spune despre partenerul său că este genul de om care întotdeauna are intenții bune, reușind să o sprijine, să o motiveze și să o încurajeze în cele mai dificile momente. De asemenea, actrița consideră că Valentin o iubește într-un mod deosebit, cu o profunzime rar întâlnită în zilele noastre, exprimându-și sentimentele cu sinceritate și din adâncul inimii.

Se lasă pe el ca să îi ajute pe cei din jurul lui, deși asta nu îi face neapărat bine. Dar nici nu îl interesează, atâta timp cât cei dragi sunt bine și fericiți. Are o putere inimaginabilă, dar nu îi este teamă să fie vulnerabil, atunci când e cazul”, a continuat.

În plus, Ana se simte deosebit atunci când Valentin o provoacă la un dans în casă ori de câte ori aude o melodie pe care știe că o îndrăgește. Prezentatorul TV are abilitatea de a-i aduce întotdeauna un zâmbet pe buze actriței și este întotdeauna pregătit cu o glumă care să ăi stârnească adevărate hohote de râs.

Ție, Valentin Butnaru îți mulțumesc, în primul rând, pentru ca exiști! (Restul știi tu și prefer să ți le spun face to face și să îți reamintesc în fiecare zi, nu doar azi, cât de special ești)”, a încheiat actrița mesajul pentru iubitul tău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net