Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună: „Asta înseamnă iubirea...”

Alina Sorescu (37 de ani) anunța divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) la începutul lui 2022, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, după 12 ani de căsnicie. Iată însă că cei doi au lăsat discuțiile la o parte de dragul copiilor, cu ocazie zilei de naștere a uneia dintre fetițe.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul copiilor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul copiilor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul copiilor

Imediat după ce anunțat ruptura, solista s-a mutat împreună cu cele două fetițe într-un apartament de 300.000 de euro, situat într-un complex rezidențial. Ulterior, Alexandru Ciucu a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila lui din Pipera. Instanța nu a fost însă, la acel moment, de acord, stabilind domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț. În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

Prezentă în cadrul emisiunii lui Măruță, Alina Sorescu a dezvăluit că sâmbătă, 13 ianuarie, Alexandru Ciucu va veni acasă la artistă pentru a-i organiza ziua de naștere a fetiței lor Carolina. Copila împlinește 10 ani și cei doi părinți au decis să lase neînțelegerile deoparte de dragul celor mici.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi.”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea „La Măruță”.

Se vor vedea din nou la tribunal în primăvară

Alina a mai dezvăluit că deși personal a fost un an dificil, pe plan profesional a înflorit. În primăvară cei doi foțti soți se vor întâlni din nou în tribunal.

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! Au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net