Actrița Daniela Nane a luat-o în grijă pe fetița Ioanei Maria Lupașcu, rămasă orfană după moartea pianistei: „Nu e singură pe lume”

Lumea artistică din țara noastră a primit cu durere vestea pierderii unei valori precum pianista Ioana Maria Lupașcu. Ea a lăsat în urmă o fetiță de numai 13 ani, despre care s-a spus că nu are alte rude în viață. Din fericire, cea mică este acum sub tutela celei mai bune prietene a mamei ei, actrița Daniela Nane.

Faimoasa pianistă a murit la vârsta de 45 de ani / foto: Facebook
Faimoasa pianistă a murit la vârsta de 45 de ani / foto: Facebook

Întreaga lume artistică din țara noastră a rămas fără glas chiar la finalul lunii trecute, pe 31 august, când a fost anunțată dispariția unei mari valori a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești. Pianista Ioana Maria Lupașcu a dus o luptă lungă împotriva cancerului, fiind deja internată la Institutul Oncologic București. Aceasta avea doar 45 de ani când a fost răpusă de boală.

Din păcate, dipariția tragică a Ioanei Maria Lupașcu a lăsat-o în urmă pe fetița pianistei, în vârstă de doar 13 ani, pe nume Fatima Maria. Un asemenea moment dificil este îndeajuns de traumatizant pentru un copil indiferent de situație, dar cea mică a rămas fără alte rude apropiate, care ar putea să aibă grijă de ea. În acest context dureros, cea mai bună prietenă a pianistei Ioana Maria Lupașcu, Daniela Nane, s-a implicat în situație, iar acum cea mică se află în grija ei.

Fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu rămâne în grija actriței Daniela Nane

Fatima Maria urmează să rămână cu actrița Daniela Nane
Fatima Maria urmează să rămână cu actrița Daniela Nane

Actrița Daniela Nane a confirmat pe pagina ei de Facebook că fetița prietenei ei cele mai bune este acum în tutela ei.

Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună,  într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris actrița Daniela Nane pe pagina personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Fostul Războinic a luptat cât a putut însă atunci când s-a accidentat la picior ritmul s-a mai încetinit pentru el
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net