Viața de film a lui Toto Cutugno. A iubit o singură femeie, dar au avut un destin tragic

Moartea marelui compozitor și cântăreț italian Toto Cutugno este știrea tristă a zilei! S-a stins din viață la viață la vârsta de 80 de ani, în urma unei îndelungate lupte cu cancerul de prostată. Vestea trecerii în neființă a fost făcută chiar de către managerul său, Danilo Manusco.

Toto Cotugno, în 2010, la Festivalul San Remofoto: GettyImages
Toto Cotugno, în 2010, la Festivalul San Remofoto: GettyImages

Viață de film a marelui artist Toto Cutugno a fost demnă de admirat de către majoritatea oamenilor care l-au apreciat la adevărata lui valoare - un artist desăvârșit, măcinat însă de multe tragedii care i-au șters zâmbetul de pe buze. 

Viața tristă a lui Toto Cutugno. Și-a pierdut sora în urma unui incident tragic

S-a născut pe data de 7 iulie 1943, într-un orășel mic din Toscana, numit Fosdinovo. Pasiunea pentru muzică și mare a moștenit-o de la tatăl său, care era marinar și știa să cânte la tobe.

La vârsta de cinci ani, Toto a urmat primele cursuri de trompetă, urmate mai apoi de tobe, acordeon și chitară. În ciuda reușitelor sale, pe când era doar un copil, viața i-a fost umbrită de un eveniment tragic - sora lui a murit sufocată cu mâncare. De atunci, Salvatore, așa cum fusese botezat la naștere, nu a mai fost acel copil plin de viață.

În ciuda faptului că a cunoscut succesul pe plan profesional, dar și al iubirii, Toto Cutugno a murit cu un mare regret, acela că el și soția sa, Carla, nu au putut să aibă copii împreună. 

Povestea de dragoste dintre Toto și Carla

Carla i-a fost aproape până în ceasul morții / foto: Arhivă presă
Carla i-a fost aproape până în ceasul morții / foto: Arhivă presă

Un adevărat șarmant al anilor 2000 și, în ciuda femeilor care-l doreau, doar una a fost suficientă pentru el. S-a căsătorit cu Carla în urmă cu mai bine de 27 de ani, femeia pe care a cunoscut-o la clubul Dragon, din Sabbiadoro, și cea care i-a rămas aproape până și-a dat utlima suflare. 

Iubirea lor nemărginită i-a ținut uniți o întreagă viață, însă au fost marcați de pierderea unei sarcini. Și-au dorit să aducă pe lume patru roduri ale iubirii care i-a unit, însă destinul avea alte planuri pentru ei.

Prima sarcina a Carlei promitea gemeni, însă medicii au descurajat-o cu privire la riscul mare de moarte la care era expusă. Din acel moment, aceasta nu a mai putut rămâne însărcinată.

Toto Cutugno are un băiat dintr-o relație cu o fostă cântăreață

Deși Carla nu a avut privilegiu de a-l face tată pe regretatul artist italian, Toto devenise părintele unui băiat pe nume Nico. El a luat naștere în urma relației pe care acesta a avut-o cu mama lui, o fostă cântăreață, care i-a furat inima în timpul unui zbor.

Dând dovadă de o înțelepciune aparte, deși era conștientă de cele întâmplate, după ce Toto i-a mărturisit totul, Carla nu a vrut să-l priveze de sentimentul dulce al paternității, astfel că i-a permis lui Nico să vină să locuiască împreună cu ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net