Doliu în lumea filmului! A murit celebra actriță Raquel Welch

Ultima actualizare:

Actrița americană și sex-simbolul internațional Raquel Welch a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unei boli, potrivit unui raport al TMZ.

Raquel Welch / Sursă foto: Hepta
Raquel Welch / Sursă foto: Hepta

A fost considerată una dintre cele mai sexy femei din industria filmului

Raquel Welch a devenit celebră pe plan internațional datorită rolurilor sale consecutive din Fantastic Voyage și One Million Years B.C. în 1966. De la producția One Million Years BC, acolo unde a rămas consacrată prin imaginea de divă în bikini din piele de căprioară, Welch a continuat să aibă un succes răsunător ca vedetă de cinema în anii 1960 și 1970, câștigând un Glob de Aur pentru rolul ei din The Three Musketeers în 1974.

În 1995, Raquel Welch a fost numită una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului într-un număr al revistei Empire și a fost clasată pe locul 3 în topul celor mai sexy 100 de vedete ale secolului XX realizat de Playboy.

A avut parte de 4 mariaje eșuate

Raquel Welch s-a născut în septembrie 1940 și a fost căsătorită de patru ori de-a lungul vieții sale.

A fost căsătorită cu James Welch din 1959 până în 1964, cu Patrick Curtis din 1967 până în 1972, cu Andre Weinfeld din 1980 până în 1990 și cu Richard Palmer din 1999 până în 2004, cu care are doi copii, Tahnee și Damon Welch.

La începutul strălucitoarei sale cariere de la Hollywood a devenit reporter meteo la o televiziune locală din San Diego și în 1979 a pozat pentru Playboy, fără să se dezbrace complet vreodată.

Vorbind despre Welch, Hugh Hefner a spus odată: „Raquel Welch, unul dintre ultimele sex-simboluri clasice, provine din epoca în care puteai fi considerată cea mai sexy femeie din lume fără să te dezbraci, ea a refuzat să facă nuditate completă, iar eu am cedat cu grație, pozele îi dovedesc punctul de vedere”.

De-a lungul carierei sale, Requel a rămas pe poziții și a refuzat să se dezbrace în fața camerei de filmat, declarând că așa a fost educată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net