Zina Dumitrescu s-a resemnat: «Nu mai întreabă deloc de fiul ei»

6-7-vedete-2-col-zina.jpg

Zina Dumitrescu locuieşte de şase ani la un azil de bătrâni

Zina Dumitrescu (81 de ani) s-a resemnat!

Mama modei româneşti nu mai plânge după fiul său, Cătălin Negreanu, care a lăsat-o în urmă cu şase ani la căminul de bătrâni “Casa Snagov” din localitatea Ghermăneşti. Directorul instituţiei, Ion Cassian, ne-a mărturisit, zilele trecute, că nu a mai auzit-o deloc pe “Mama Zina” vorbind despre băiatul său, stabilit în Elveţia: “De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă. Acum ştiu că vrea să îi trimită Dana Opsitaru, fosta ei elevă, nişte hăinuţe de toamnă-iarnă, să îşi reînnoiască garderoba”.

De asemenea, acesta ne-a mai spus că escapada din vară, de la mare, a picat, aşa că acum vor să se revanşeze în faţa Zinei cu un alt plan: “Nu am reuşit să mergem la mare, aşa că ne-am gândit să mergem două zile la munte. Mă bucur că Zina Dumitrescu e sănătoasă şi că nu a mai avut probleme”. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Din 2011, de când fiul Cătălin a internat-o într-un azil de lux din Ghermănești, Mama Zina depinde de cei din jurul ei pentru a-și satisface mici bucurii. Patronul Ion Cassian are grijă să o răsfețe tot timpul, dar Zina Dumitrescu (82 de ani) n-a fost uitată nici de câteva dintre fotomodelele cu care a lucrat și pe care le-a lansat.

  • Odinioară mama modei româneşti, acum Zina Dumitrescu îşi duce bătrâneţea într-un azil din Snagov. Are 81 de ani şi nu a uitat de modă, ba chiar poartă culorile sale preferate şi bijuterii subtile, însă a renunţat la orice fel de machiaj. Dacă înainte, la evenimentele sale, Zina era dichisită, până la ultimul fir de păr, cu haine elegante şi coafată, iată că acum nici măcar părul nu şi-l mai vopseşte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1