Zi de naștere cu emoții, în platoul emisiunii "Chefi la cuțite", pentru soțul Addei: "Te omor dacă nu treci mai departe"

img.jpg

adda chefi la cutite
Adda l-a suprins pe Cătălin cu un tort și cu o urare atipică
Sursă foto: Antena 1

Surpriză de proporții în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Ziua de naștere l-a surprins pe Cătălin Rizea, soțul Addei, la bancul de lucru. Presiunea competiției și dorința de a impresiona chefii exigenți i-au pus răbdarea la încercare lui Cătălin, iar Gina Pistol și echipa l-au luat prin surprindere. Chiar atunci când aștepta verdictul, în bucătărie și-a făcut apariția Adda!

Cătălin Rizea se numără printre concurenții acestei ediții. Soțul Addei dorește să demonstreze că se pricepe și la gătit, chiar dacă pretențiile juriului nu sunt deloc mici.

De ziua sa de naștere el s-a aflat pe platoul de filmare, însă membrii echipei nu au uitat de acestă zi specială și i-au făcut o surpriză pe care o va ține minte toata viața. Chiar atunci când se pregătea să afle răspunsul chefilor, Adda și-a făcut apariția cu un tort, cântându-i "la mulți ani". Cătălin a fost cuprins de emoții și a lăcrimat în timp ce toți concurenții l-au aplaudat și i-au făcut urări de bine. În stilul caracteristic și cu dezinvoltura cu care ne-a obișnuit încă din Asia Express, Adda i-a transmis un mesaj clar soțului: "Te omor dacă nu treci mai departe"!

Adda și Cătălin au avut o nuntă ca în povești

catalin_rizea-adda.jpg

catalin si adda
Cătălin Rizea și ADDA s-au cununat religios în 2016
Sursă foto: Instagram

Adda și iubitul ei, Cătălin Rizea, s-au cununat civil la 28 mai 2016, la Târgu Mureș. Artista a grăbit data nunții după ce a rămas gravidă. Adda și Cătălin sunt împreună de aproximativ 5 ani. La nuntă au participat în jur de 250 de persoane. „Am avut o nuntă de vis, exact ca în poveşti. Pot să spun că am avut cel mai chipeş soţ“, a spus Adda.

Loading...