Oana Zăvoranu, cu motanul la plajă! Iată-l cum lenevește pe șezlong

19.jpg

Oana și Alex s-au distrat în vacanță
Citeste tot despre: 

Face ce face și surprinde din nou! Oana Zăvoranu (47 de ani) și soțul ei, Alex, n-au dorit să plece singuri pe Litoral, așa că au luat cu ei și unul dintre motani.

Turiștii l-au admirat pe birmanezul Dean, care stătea tolănit pe șezlong, făcându-și somnul de după-amiază. A fost ținut de Alex într-un ham special, ca nu cumva să se rătăcească. Oana a postat pe conturile sociale câteva fotografii din vacanță, apreciate de fanii ei, mari iubitori de pisici.

1.jpg

Dean a tras un pui de somn sub umbrelă

 

Vedeta a suferit enorm în 2015, când motanul Marty a încetat din viață: ”L-am împăiat pe Marty. Se cheamă taxidermie, ce am făcut eu. În momentul în care a murit Marty, am fost într-un şoc total, am înnebunit. Cea mai mare tragedie a fost că l-am găsit eu mort. L-am dus la cimitir la Eternitatea, a plouat, l-am dezgropat a doua zi şi m-am rugat de cineva să mi-l împăieze, i-am spus că eu nu pot să nu-i mai văd blăniţa vreodată, ochişorii, aşa că mi l-a împăiat”, a povestit ea, la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu serial sacrificiul

    Oana Zăvoranu (46 de ani) revine din această toamnă pe micile ecrane, de data aceasta la Antena 1, în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion. Ne-am întâlnit cu actriţa la evenimentul de gală de la Palatul Mogoşoaia, acolo unde s-a vizionat primul episod al serialului. Am povestit despre viaţă, afaceri, despre cum se întreţine, despre ce spune soţul ei, Alex Ashraf, legat de noul ei angajament, care va debuta pe ecrane pe 11 și 12 septembrie.

  • Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu a fost silit să se lase pe mâna vedetei din cauza faptului că a pierdut un pariu. Oana l-a machiat și a publicat videoclipul direct pe contul personal de Facebook. Vedeta a scris un mesaj pe în care a încercat să le dea o lecție vedetelor cu care se află încă în război.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1