«Zâna» a prins curaj după divorţ! Şi-a arătat sânii la saună

mare87987.jpg

Andreea Marin vrea să-și păstreze forma și sănătatea, așa că urmează un program strict de detoxifiere

Anul 2017 ne-a adus în prim-plan o nouă Andreea Marin, asta după ce în noiembrie şi decembrie, “Zâna” a fost un monument de tristeţe din cauza divorţului. Vedeta s-a relaxat într-un centru de detoxifiere din Braşov şi ne-a arătat, cu generozitate, ce bine arată în sala de sport, dar şi în sutien, la saună.

Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, Andreea Marin (41 de ani) şi-a făcut bagajele şi a plecat la Braşov, la un celebru centru de detoxifiere, destinaţia ideală după Sărbători cu cozonac şi sărmăluţe. Timp de trei zile, vedeta nu a pus în gură mâncare solidă, ci doar sucuri verzi, prescrise de medicul nutriţionist: suc de grâu, suc din plante, supe, ceaiuri, apă alcalină. Această dietă a fost însoţită de activităţi de relaxare, precum meditaţie, yoga, dans, pilates, plimbări, dar şi de tratamente corporale, care te fac să te simţi ca nou-născut: saună, duş cu cromoterapie, baie turcească etc. Ei bine, într-o astfel de încăpere a apucat-o curajul şi generozitatea pe Andreea Marin şi ne-a arătat ceea ce doar Tuncay Ozturk a văzut, în ultimii ani, în dormitor. 

Zoom
Sportul nu lipsește din programul vedetei

 

Vedeta s-a pozat la saună în costum de baie, iar sutienul minuscul a lăsat la iveală sânii fermi şi naturali pe care diva îi cam ţinea ascunşi în sacouri sobre sau rochii închise până în gât.

andreea_marin_craciun_2.jpg

andrfeea marin
Andreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunului
foto: arhiva personală

Probabil curajul Andreei are legătură şi cu faptul că acum e o femeie liberă, aşa că lui Tuncay, fizioterapeutul turc de care s-a despărţit în octombrie, nu-i rămâne decât să regrete că a pierdut aşa femeie. Pe lângă fotografia în costum de baie, Andreea ne-a arătat şi cum îi stă nemachiată, tenul ei fiind ca al unei adolescente.

Zoom
Andreea s-a pozat provocator la saună, într-o ipostază foarte îndrăzneață

 

“A meritat aventura prin nămeţi până la Braşov. Aş fi pierdut trei zile de purificare la minte, trup şi suflet. Cum am ajuns, am început cu supa, apoi o saună de 30 de minute, procedura de modelare corporală numită radiofrecvenţă. A urmat masajul thai şi discuţia cu nutriţionistul. Zilele următoare, plimbări pe munte dimineaţa, yoga, sport, hamam, masaj terapeutic, ozonoterapie, pilates, tratament facial şi, bineînţeles, dieta sub îndrumarea specialistului”, şi-a detaliat Andreea experienţa de reîntinerire. Interesant este că în timpul mariajului cu Tuncay Ozturk, “Zâna” prefera să meargă la centrele de detoxifiere din Bodrum, Turcia. 

Şi ele ne-au spus cum să întinerim după Sărbători

Zoom
Iuliana Tudor (39 de ani) mănâncă lâmâie cu miere

 

Andreea Marin nu e singura vedetă care îşi începe anul cu detoxifiere. Iuliana Tudor (39 de ani) ne-a spus secretul ei. “În fiecare zi, mănânc câteva feliuţe de lămâie cu miere. Apoi, introduc în meniu tot ce este verde (salată, spanac, pătrunjel, castravete), salată de ridichie neagră, ceaiuri şi mere. Şi beau 3 litri de apă pe zi!”, spune prezentatoarea emisiunii “O dată în viaţă” (TVR 1).

Zoom
Raluca Zenga (34 de ani) preferă laptele de migdale

 

Şi Raluca Zenga (34 de ani), mamă a doi copii, are trucurile ei. “Mănânc salate cu rucola și pătrunjel, stropite cu zeamă de lămâie, precum și supe de legume/ciorbe, acrite cu borș natural. Renunț pe perioada impusă de detox la alimentele cu gluten, la zahăr, la lactate şi la snacks-uri sărate. Consum lapte de migdale şi ulei de cocos pentru proprietățile nutritive”, ne-a spus soţia fostului antrenor stelist, Walter Zenga.

Divorţează de Tuncay în ajun de Sfântul Valentin

Zoom
Tuncay Ozturk s-a refugiat în muncă, la cabinetul său din cartierul Primăverii

 

Incredibilă ironie a sorţii! În luna în care cuplurile celebrează amorul, Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Ozturk (30 de ani) sunt aşteptaţi la judecătorie să divorţeze. La Judecătoria Buftea a fost fixat primul termen în procesul de divorţ, pe data de 13 februarie 2017, cu doar o zi înainte de Sfântul Valentin. Andreea Marin a băgat actele de divorţ pe 27 octombrie, ziua în care a dat şi vestea pe Facebook. “Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul”, anunţa “Zâna”, făcând apel la discreţie. Andreea și medicul turc s-au căsătorit în secret, pe 19 decembrie 2013.  

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea marin stil de viata sanatos

    Pe Andreea Marin (41 de ani) o urmăreşte ghinionul în dragoste. Frumoasa vedetă care părea că are o viaţă liniştită de familie cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk (30 de ani), a anunţat că divorţează de soţul ei. Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret la finele anului 2013.

  • Incredibilă ironie a sorţii! În luna în care cuplurile celebrează amorul, Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Ozturk (30 de ani) sunt aşteptaţi la judecătorie să divorţeze. La Judecătoria Buftea a fost fixat primul termen în procesul de divorţ, pe data de 13 februarie 2017, cu doar o zi înainte de Sfântul Valentin.