«Vrei să fii milionar?» revine la tv. Cine va prezenta emisiunea

vrei_sa_fii_milionar.jpg

vrei sa fii milionar
Emisiunea "Vrei să fii milionar?" revine din toamnă la Kanal D

"Vrei să fii milionar?", emisiunea care a pătruns pe piața media din România în anul 2000, revine la tv. Show-ul va fi difuzat din toamnă la Kanal D. Pentru prima dată în țara noastră, emisiunea-concurs va fi prezentată de o vedetă feminină.

Formatul de succes în toată lumea a fost făcut celebru la noi de către Virgil Ianțu și Prima Tv, postul la care a fost difuzat timp de trei ani, între 2000 și 2003. Același prezentator a fost cooptat în echipa Kanal D pentru a se ocupa de show, însă colaborarea nu a fost îndeajuns de fructoasă, astfel că, la sfârșitul lui 2012, emisiunea a fost întreruptă, pentru a se relua doi ani mai târziu, pentru un singur sezon, tot sub îndrumarea lui Ianțu.

Din această toamnă, "Vrei să fii milionar?" revine la Kanal D și va avea la cârmă o femeie, pe nimeni alta decât Teo Trandafir, una dintre vedetele incontestabile ale postului turcesc și gazda "Teo Show", notează paginademedia.ro. Toți cei interesați să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting accesând casting.kanald.ro.

Teo Trandafir

Teo Trandafir
FOTO: Arhiva personală

 

Loading...

Citește și