Vocea României revine la PRO TV cu "Reuniunea". Numele-surpriză care apar în emisiune

antrenorii_vocea_romaniei.jpg

antrenorii de la vocea romaniei
Vocea României, cu Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, scoasă din grila de toamnă a Pro TV
foto: Pro TV

Gașca de la "Vocea României" întoarce din nou scaunele. Deși se spunea că anul acesta nu vom avea parte de "Vocea României" din cauza pandemiei de Sars-COV2, iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Producătorii s-au gândit totuși să le ofere o surpriză fanilor de 1 decembrie, ziua postului Pro TV, care coincide cu Ziua Națională a României. Vom avea parte de un program special, la care vor reveni și foștii jurați ai show-ului, și foști concurenți, anunță paginademedia.ro.

"Vocea României" revine cu o ediție specială de 1 Decembrie

Click! a aflat, în exclusivitate, că alături de jurații Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă (46 de ani), Horia Brenciu (48 de ani) și Andra se vor întoarce și foștii jurați din sezoanele trecute, mai puțin Loredana (50 de ani), care acum este la concurență, în juriul "X-Factor" de la Antena 1. Așa că îi veți revedea și pe Marius Moga (38 de ani), care fost jurat in primele sezoane, dar și pe Adrian Despot (44 de ani) de la trupa Vița de Vie, care a fost jurat timp de un sezon, în 2017. Emisiunea va fi prezentată de inegalabilul Pavel Bartoș (45 de ani)!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1