Cristina Bălan a câştigat Vocea României 2015. Momentele finalei

cristina_balan_vocea.jpg

Cristina Bălan este Vocea României 2015
captură Pro TV

Vineri seară (18 decembrie) a avut loc finala Vocea României 2015. Patru concurenţi s-au duelat pentru trofeul emisiunii şi premiul în valoare de 100.000 de euro, iar câştigătoare a fost Cristina Bălan. Cea mai experimentată dintre finalişti, fosta solistă a trupei Impact a avut interpretări foarte bune şi a cucerit inimile telespectatorilor care i-au acordat cel mai mare număr de voturi. Pe locul al doilea s-a clasat Tomi Weissbuch, urmat de Tobi Ibitoye şi Michel

Click! a urmărit întreaga finală de la Vocea României şi v-a prezentat cele mai importante momente!

Update 12.15: Cristina Bălan a câştigat Vocea României sezonul 5. Tomi Weissbuch a fost ales pe locul 2, Tobi Ibitoye a terminat concursul pe locul 3, iar Michel Kotcha s-a clasat pe locul 4.

Update 23.58: Cristina Bălan a urcat pe scenă cu piesa "Show Must Go On" a celor de la Queen. 

Zoom
Cristina Bălan a cântat piesa "Show Must Go On"
captură Pro TV

 

Update 22.57: Tomi Weissbuch a cântat piesa celor de la Coldplay, "Fix You".

Zoom
Tomi Weissbuch, în finala de la Vocea României
captură Pro TV

 

"Ce am apreciat e curajul tău. La vârsta ta, eu nu eram atât de extrovert. La 18 ani, eram.... pe mine. Pe cuvânt", a spus Smiley. 

Update 20.48: Smiley a urcat pe scenă cu ambii lui elevi, Tobi Ibotoya şi Michel Kotcha pentru a cânta melodia "Acasă". 

Zoom
Smiley şi elevii lui, Tobi şi Michel
captură Pro TV

 

Update 22.30: La duet, lui Michel Kotcha i s-a alăturat Dan Bittman pentru a cânta piesa "Şi îngerii au demonii lor". 

Zoom
Michel Kotcha şi Dan Bittman, la Vocea României
captură Pro TV

 

Update 22.09: Cristina Bălan a revenit pe scena de la Vocea României cu piesa "This is my life", a lui Shirley Bassey".

Zoom
Cristina Bălan, în finala de la Vocea României
captură Pro TV

 

"Te cunosc de foarte mult timp, mă bucur foarte tare că am ocazia să te cunosc cu adevărat. Eşti un artist senzaţional", a spus Smiley.

"Tu ai o voce ultimul răcnet. Îmi place să Tudor ştie cel mai bine să trăiască fiecare moment al tău cu tine. Ai cântat impecabil", a completat şi Marius Moga.

Update 21.58: Tomi Weissbuch şi Marius Moga au cântat melodia "Wonderwall" a celor de la Oasis.

Zoom
Marius Moga şi Tomi Weissbuch, la Vocea României
captură Pro TV

 

Update 21.49: A venit rândul lui Tobi Ibitoye să cânte un duet, alături de Alina Eremia, cu piesa "Jealous" a lui Labirinth

Zoom
Tobi şi Alina Eremia, la Vocea României
captură Pro TV

Update 21.29: Michel Kotcha a urcat pe scenă, cu melodia "Unchained Melody".

Zoom
Michel Kotcha, la Vocea României
captură Pro TV

 

"Ţi-a ieşit foarte frumos în seara asta, ai o voce specială", a spus Tudor Chirilă. 

Update 21.04: Cristina Bălan a cântat prima piesă din această seară, alături de antrenorul ei, Tudor Chirilă. Ei au interpretat cântecul "Vama Veche". 

Zoom
Cristina Bălan şi Tudor Chirilă, în finala Vocea României
captură Pro TV

 

Chirilă a surprins pe toată lumea la finalul piesei, când s-a urcat pe scaunul său de jurat şi şi-a dat tricoul jos. 

"Planul era să vă dezbrăcaţi amândoi şi tu te-ai emoţionat sau doar el", a întrebat-o Smiley pe Cristina, care a râs amuzată de glumă. 

Update 21.54: A urmat un duet: Andra a urcat pe scenă cu Tomi Weissbuch, cu piesa "România", a lui Adrian Daminescu. 

 

Update 20.45 : Primul care a urcat pe scenă a fost Tobi Ibitoye, cu piesa "Feeling Good"

Zoom
Tobi Ibitoye, în finala Vocea României
captură Pro TV

 

"Foarte bine asamblat moment şi foarte bine de început cu el seara asta. Eu am crezut că a fost ideea lui Smiley să pună împreună două cântece. Aflu că e ideea lui Tobi. Eşti o voce foarte puternică. Îmi eşti foarte simpatic. În afara unor desincronizări, a fost un moment foarte mişto", a spus Tudor Chirilă. 

"Ştii să transmiţi, nu doar vocal, tot ai o energie, eşti stăpânul scenei, asta contează", a punctat şi Loredana. 

"Aş vrea să vă spun că mă bucur că am deschis finala cu un asemenea moment, care a fost ideea lui Tobi. Vreau să vă spun că Tobi nu e perfect, dar are un fel al lui de a interpreta, pentru asta îl apreciez. Eşti mare", a concluzionat Smiley, antrenorul lui Tobi.

Update 20.41: S-a dat drumul la vot. Până în momentul în care ultimul concurent va cânta, vă veţi putea vota preferatul la 1200. 

În cadrul celei de-a patra ediţii live, în urma duelurilor, publicul şi-a ales preferaţii. Din cei opt semnifinalişti, patru au rămas în cursa pentru marele premiu. Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa lui Smiley, Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă şi Tomi Weissbuch din echipa lui Marius Moga vor încerca să dea tot ce-i mai bun din ei. Pentru prima dată în cadrul emisiunii, Loredana a rămas fără nici un concurent în finală. 

Cristina Bălan este una dintre prezenţele controversate din finala "Vocea României": unele persoane au considerat că fosta solistă Impact e un nume consacrat care nu era ce căuta la această emisiune. Însă Tudor Chirilă i-a luat apărarea şi a explicat că nimeni nu ar fi ştiut cine e Cristina, dacă nu ar fi fost menţionat. În plus, a reuşit să îl învingă la dueluri pe unul dintre concurenţii preferaţi de public, Mihai Raţ. 

Nigerianul Tobi Ibitoye e şi el unul dintre favoriţii telespectatorilor: are o voce impresionantă şi a fost mereu lăudat de antrenori. 

În finala de vineri se mai află un străin: Micel Kotcha, din Costa de Fildeş. Modest şi bucuros că a primit aprecierea românilor şi a antrenorilor, nu are nici un fel de pregătire muzicală, ceea ce poate fi in dezavantaj.

Cei mai tânăr finalist este Tomi Weissbuch, în vârstă de 18 ani: cu multă carismă, el are susţinerea colegilor de clasă, dar şi a publicului tânăr de la Vocea României. 

vocea romanieiZoom
În platoul de la Vocea României se decide câştigătorul trofeului şi al marelui premiu de 100.000 de euro
Foto: Pro TV
loading...
Loading...

Citește și

 • Vineri seara, publicul a votat şi a ales cele mai bune patru voci care se vor bate, săptămâna viitoare, pentru trofeul “Vocea României” şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa Smiley, Cristina Bălan din echipa Tudor şi Tomi Weissbuch din echipa Moga vor încerca să dea tot ce-i mai bun din ei, în marea finală. Cine crezi că are mai multe şanse?

 • tincuta fernea

  Tincuța Fernea a ajuns la Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă (41 de ani). Tânăra concurentă în vârstă de numai 16 ani a reușit să atragă publicul printr-o voce unică și o atitudine veselă. Totuși, după cea de-a treia ediție live a emisiunii, lucrurile s-au schimbat.

 • vizi imre finalist vocea romaniei

  Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din istoria „Vocea României”, Vizi Imre (29 de ani) lansează o piesă-manifest. Solistul care a participat în 2012 în competiția de talente de la PRO TV, unde a ajuns până în finală, vrea să transmită un mesaj important: „Iubiţi şi gata”.

 • tobi ibitoye

  E strălucit pe scenă, as la muzică, dar la facultate nu s-a remarcat cu nimic. Cel puţin aşa susţine fosta lui profesoară de Chimie-Fizică, pe care reporterii Click! au vizitat-o marţi (15 decembrie) la locul de muncă. Nigerianul Tobi Ibitoye, finalist la “Vocea României” (PRO TV), nu şi-a putut lua licenţa din cauza restanţelor.

 • Vă uitaţi în fiecare vineri seară la “Vocea României” (PRO TV) şi vi se par feţe cunoscute? Nu vă înşelaţi, chiar le ştiţi de undeva. Mai exact, de la emisiunea rivală “X Factor” (Antena 1), pe unde au trecut nu mai puţin de cinci concurenţi care azi sunt antrenaţi de juraţii Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă.

 • vocea romaniei 2015 romanii au talent

  Marţi, 1 decembrie, în studiourile Kantauros din Ştefăneşti, a avut loc o nouă ediţie live a "Vocii României", de la Pro TV. Click! a ajuns în culisele emisiunii şi îţi spune ce nu se vede pe micile ecrane.