Vocea României 2019. Încep preselecțiile pentru noul sezon

vocea-romaniei.jpg

Jurații de la Vocea României așteaptă concurenți pentru noul sezon
Foto Facebook

Încep preselecțiile de la Vocea României, iar jurații sunt foarte curioși de ce talente vor avea parte anul acesta. Trăiește-ți pasiunea la intensitate maximă, crezi în vocea ta și țara întreagă te va susține! Săptămâna aceasta încep preselecțiile pentru sezonul 9 Vocea României!

Înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la audiții și demonstează că tu poți fi cel care urcă pe scena celei mai tari competiții a vocilor și cel care întoarce scaunele antrenorilor.

Unde vor avea loc primele preselecții ale noului sezon

S-au aflat locațiile preselecțiilor sezonului 9 de la Vocea României, iar jurații sunt în căutare de cel mai talentat om pentru a-i oferi premiul cel mare.

Pe 24 martie, la hotel NH din Timișoara, pe 31 martie, la hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie, la hotel Unirea din Iași și pe 13 și 14 aprilie, la hotel Intercontinental în București, începând cu ora 09:00, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate.

Înscrie-te pentru sezonul 9 Vocea României, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă cu timbrul tău vocal fantastic și cu abilitatea de a face spectacol!

preselectii_vocea_romaniei.png

Înscrie-te la noul sezon Vocea României
Loading...

Citește și

  • smiley alina dinca

    Alina Dincă (28 de ani) a devenit cunsocută când a concurat la “Românii au talent”, în 2011, alături de Cristina Bondoc, cu care a și ajuns în finală. A demonstrat că are o voce de aur și și-a croit treptat drum în industria muzicală. În prezent, Alina cântă alături de trupa Stereo Boulevard și este "mâna dreaptă" a lui Smiley la "Vocea României", ajutându-i pe concurenții lui să se antreneze vocal. Mai nou, din luna martie, o putem vedea la PRO TV și în postura de jurat în cel mai nou show muzical, “Cântă acum cu mine”.

  • În decembrie 2018, Bogdan Ioan câştiga premiul cel mare de 100.000 de euro şi titul de “Vocea României”, la PRO TV. Michael Jackson de România, cum a fost numit după ce l-a imitat la perfecţie pe “Regele pop”, ne-a povestit cum a cheltuit banii de la PRO TV, dar şi ce se întâmplă cu cariera lui.