Vloggerița Bianca Adam (Tequila), bătută cu un fier de către un dezvoltator imobiliar. S-a ales cu o vânătaie de 17 cm

bianca_adam_lovita.jpg

bianca adam vanataie pe coapsa si braț
Bianca Adam, lovită peste coapsă și braț de către un dezvoltator imobiliar
foto: captură video

Bianca Adam (Tequila) este o tânără de 22 de ani urmărită pe YouTube de 1,67 de milioane de persoane pentru vlogurile sale amuzante și inedite. Cel mai recent episod al jurnalului ei online i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Fata a povestit că a fost bătută de un dezvoltator imobiliar. Bărbatul a lovit-o cu un fier în zona coapsei, ceea ce a lăsat-o cu o vânătaie de 17 cm, dar, mai important, cu traume emoționale.

Coșmarul Biancăi a pornit din cauza locului în care și-a parcat mașina. Vloggerița locuiește într-un bloc pe strada căruia se fac lucrări de asfaltare. Pentru că nu mai putea ajunge cu mașina personală la locul de parcare pe care l-a cumpărat odată cu apartamentul, Bianca a fost nevoită să parcheze în fața blocului vecin, pentru ca mai apoi să i se ceară de cel care i-a vândut apartamentul să o mute în fața sălii de fitness. Bianca a povestit tot ce i s-a întâmplat într-un vlog pe YouTube, acolo unde a integrat și scurta filmare pe care a reușit să o facă și pe care a recuperat-o de pe un serviciu care-i stochează toate fișierele (iCloud), dar și câteva poze care atestă rănile suferite de ea și iubitul ei.

bianca_adam_in_lacrimi.jpg

bianca adam in lacrimi
Bianca Adam a povestit cu greu trauma prin care a trecut
foto: captură video

 

În 26 mai, în jurul prânzului, Bianca a fost sunată de un bărbat care a acuzat-o că "i-a spart marmura" cu mașina. Vedeta de pe YouTube a coborât alături de iubitul ei, iar bărbatul a început să-i tragă la răspundere. Neștiind însă cu exactitate dacă ea este vinovata, Tequila a cerut să se uite pe camerele video, dar interlocutorul ei a început, spune ea, să îi vorbească urât, să înjure și să o amenințe. Bianca încerca să înregistreze vorbele acestuia, moment în care bărbatul, despre care a aflat că este dezvoltatorul imobiliar al blocului vecin, i-a smuls telefonul și a vrut să o bruscheze. Iubitul ei a încercat să-l îndepărteze pe bărbat, Bianca a dat cu spray cu piper și a reușit să fugă într-un magazin, unde a cerut ajutorul pentru a suna la 112, însă nimeni nu a băgat-o în seamă.

Bianca Adam, lovită cu o bucată de fier beton

Agresorul aruncase cu telefonul ei chiar înspre iubitul acesteia, pe care l-a și nimerit în frunte, acolo unde i-a cauzat o rană deschisă ce a avut nevoie de copci. Mai mult, câteva femei din anturajul dezvoltatorului au atrs-o într-o zonă din care bărbatul a ieșit înarmat cu un fier lung de 2-3 metri și a lovit-o puternic peste coapsă. Tânăra a reușit să fugă într-un alt magazin, apoi într-o farmacie, dar nu a primit ajutor. Ea consideră că a fost ignorată din cauza felului în care era îmbrăcată: mască de prootecție păe față, pantaloni cu tur lăsat și un hanorac negru cu gluga trasă pe cap.

bianca_adam_imbracata_in_negru.jpg

bianca adam imbracata in negru, in parcarea blocului ei
Tânăra consideră că stilul ei vestimentar le-a trezit o impresie greșită celor care au refuzat să o ajute
foto: arhivă personală

 

"Se anulează orice fel de valori dacă porți un hanorac cu glugă sau ești îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau nu arăți cum vor oamenii", a spus ea în video, printre lacrimi, dezamăgită de cei care au refuzat să îi împrumute telefonul pentru a-și suna părinții sau pentru a apela 112. 

După multe căutări și încercări, Bianca Adam a reușit să ajungă acasă, unde l-a găsit pe iubitul ei, care avea capul spart și era îngrijit de o vecină. Tinerii au chemat Poliția și Ambulanța, care i-au pus din nou față în față cu agresorul lor.

Bianca nu a vrut să dezvăluie identitatea celui care a lovit-o, ci a precizat că a început să facă demersurile legale pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere de autorități.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1