Viorel Lis a suferit un accident vascular. Refuză să fie transportat la spital!

oana_viorel_lis.jpg

oana lis viorel lis
VIorel Lis a fost convins de soția lui să se opereze de colecist
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Lis (38 de ani) trăiește niște momente de coșmar. Soțul său, Viorel Lis( 73 ani) și-a pierdut conștiența . Oana a încercat să îi oprească acestuia căderea, dar nu a putut să îl susțină. Se pare că Viorel Lis a suferit un accident cerebral.

“ Stăteam în pat, eram foarte liniștită. Viorel era în camera lui,făcea bilete. Am auzit un zgomot, ca un strigăt, l-am văzut că a intrat în camera mea și mi-a spus că nu mai vede, că cade jos. Nu am reacționat imediat, dar am sărit spre el atunci când am vazut că se dezechilibrează. A făcut doi-trei pași și a căzut pe pat. L-am ținut cu toată forța de bluză, dar nu am avut putere și a căzut jos din pat. S-a lovit puțin de pat. În momentul acela stătea cu capul în jos…Eu sunt panicată pentru că știu astfel de simptome și eu cred că a avut un accident vascular cerebral.  Mi-am dat seama că e grav. Nu a avut alte simptome”, a declarat Oana pentru emisiunea Wowbiz.

Viorel Lis refuză să fie transportat la spital. Oana a sunat totuşi medicul de familie pentru a vedea ce trebuie să facă şi încă îi e teamă ca Viorel să nu păţească ceva mai grav.  

"Am sunat la medicul de familie, am întrebat-o ce să fac, mi-a spus să îl ţin sub supraveghere. Dacă se agravează, să merg cu el la spital. Acum doarme, i-am dat nişte pastile, i-am spus să doarmă să se liniştească. Nici eu nu am plecat, mă simt responsabilă, eu trebuie să iau decizii. Sunt agitată, nu am mai putut să dorm, să mănânc, să fac nimic. Este cel mai grav episod al bolii lui Viorel. E bine că nu a intrat în comă, dar nu e lipsit de pericol. Eu cred că e mai bine să mergem la spital, dar nu îi convine", a mai spus Oana Lis. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5