Viorel de la 3 Sud Est şi-a lăsat sora să-i hrănească pe americani

12-13-3-col-viorel-sipos.jpg

Viorel Șipoș face bani frumoși cu localul lui ”Casa Rustică”, din Kogălniceanu, de lângă baza militară

Se află deja în Cipru, pentru filmările la reality- show-ul „Ferma vedetelor” (PRO TV), unde marele premiu este de 50.000 de euro, însă Viorel Șipoş (39 de ani), de la 3 Sud Est, duce deja dorul răsfățului de la Constanța.

Viorel le-a spus apropiaților că-i va fi foarte dor mai ales de patul lui, dar și de cada de fițe, unde îi place să se relaxeze după o zi încărcată de muncă. Solistul și-a lăsat însă pe mâini bune  restaurantul „Casa Rustică”, din  localitatea Mihail Kogălniceanu, unde se înghesuie zilnic la masă soldații americani de la baza militară. De clienții lui se va ocupa în această perioadă sora lui, Ramona Irina Sipoş, care este bucătar, dar și administrator. 

12-13-1-col-cap-sora.jpg

Ramona Irina Sipoş

„Proiectul «Ferma vedetelor» reprezintă o provocare mare și o experiență interesantă! Vreau să-mi testez limitele și să-mi înving cel mai mare adversar care e… însuși Viorel”, a declarat el. „Lunile de iarnă sunt moarte, trupa ar trebuie să lanseze o nouă piesă, însă colegii lui îl vor aștepta să se întoarcă, pentru că el nu poate păstra legătura nici măcar prin telefon”, ne-a spus Orlando Vasilescu, impresarul formației 3 Sud Est.

Loading...

Citește și

  • Florin Raţă

    Au început filmările pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii "Ferma Vedetelor", iar cei 12 concurenţi au emoţii mari. Sunt departe de casă şi deşi au avantajul unor temperaturi pritenoase în Cipru, vor avea bătăi de cap la capitolul mâncare. Nea Raţă a cunoscut vedetele care se întrec pentru titlul de "fermierul anului" şi ştie deja cine are cele mai mari şanse de a ajunge până în cursa finală.

  • iulia vantur nea rata cipru ferma vedetelor

    "Ferma Vedetelor", sezonul doi, va fi difuzată la PRO Tv începând cu 22 februarie, adică la o lună după ce echipa de filmare și cei 12 concurenți și-au început sejurul cipriot. Se pare că vedetele vor sta departe de țară trei luni, până la sfârşitul lui martie. Iulia Vântur, Nea Raţă şi fermierii au luat deja primul contact cu peisajul din Cipru, care se pare că este mult mai prietenos decât cel de la vechea fermă din Cocani, judeţul Dâmboviţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1