Viorel Cataramă, la tribunal cu mama copilului său

catarama-adela-surugiu.jpg

Cataramă, alături de Adela Surugiu, fosta soţie

Milionarul Viorel Cataramă e chemat la tribunal de fosta iubită. Adela Surugiu vrea custodie comună pentru băiatul lor, deşi omul de afaceri nu i-a interzis niciodată să-şi vadă copilul.

Au trecut patru ani de când au pus punct unei relaţii de 15 ani, însă continuă să se întâlnească prin tribunale. Viorel Cataramă s-a trezit dat în judecată recent de fosta sa iubită, Adela Surugiu. Miza este, din nou, custodia fiului lor, Ştefan Tudor, în vârstă de 13 ani, care este în grija tatălui.

catarama-adina-alberts.jpg

Cataramă şi actuala lui soţie, Adina Alberts

“Am avut o sentinţă pe codul vechi, când nu exista custodie comună, iar acum, când s-a modificat noul Cod Civil, e necesară această schimbare. Însă este doar o formalitate. Ea a avut tot timpul acces la copil, nu au existat divergenţe între noi, din contră, chiar avem o relaţie civilizată”, ne-a dezvăluit Viorel Cataramă. Omul de afaceri şi-a refăcut viaţa alături de esteticianul Adina Alberts. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut, după trei ani de relaţie. Evenimentul fastuos a avut loc pe domeniul reşedinţei lor din Snagov.

Loading...

Citește și

  • Adina Alberts schimbă sala de operaţii cu cea de judecată. În aprilie 2012, doctoriţa trebuie să se prezinte la Judecătoria sectorului 1 pentru că şi-a ridicat încă un etaj la clinica din centrul Capitalei, fără a avea autorizaţie de construire. Acum, Alberts riscă să fie obligată să dărâme construcţia, pe banii ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1