Violoncelistul Adrian Naidin, spectacol caritabil pentru salvarea unui bărbat de 52 de ani

"Muzică și istorie pentru viață” este concertul caritabil care se va desfășura în 13 septembrie, începând cu ora 18:00, la Muzeul Național de Istorie. În cadrul evenimentului, violoncelistul Adrian Naidin va susține un recital de o oră, pentru a contribui la salvarea vieții lui Mihai Ducman, un bărbat de 52 de ani diagnosticat cu melanom malign stadiul IV metastazat.

După o luptă de trei ani, Mihai Ducman se află într-o situație critică și singura lui șansă constă într-un tratament în valoare de 120.000 de euro, care poate fi urmat în Anglia.

Accesul la concertul caritabil se face pe baza unei donații în valoare de 10 euro, printr-un SMS trimis la 7560 (Orange) sau 7410 (Vodafone) cu textul „Sprijina 1180 numele dumneavostra concert umanitar” sau a unei donații minime de 50 de lei în contul deschis la ING pe numele Mihail Ducman, cu specificația „donatie concert umanitar”: RO27INGB0000999908170056. Toți cei care vor dona, atât prin SMS cât și în cont, vor fi înscriși automat la o tombolă, organizată la sediul Muzeului Național de Istorie și vor putea câștiga unul dintre cele două tablouri alăturate cauzei, realizate de Luminița Gliga și Florin Diblus, artiștii plastici care au donat câte o lucrare pentru a veni în ajutorul lui Mihai Ducman. Totodată, cei care doresc să sprijine acest caz, o pot face și prin strângerea de fonduri demarată pe Facebook și disponibilă AICI.

 

Concertul umanitar își propune și să atragă atenția asupra melanomului magnin, un tip de cancer extrem de agresiv. Potrivit unui avertisment emis de Societatea Română de Medicină Estetică și Dermaotologie Cosmetică și Chirurgicală, 80% dintre pacienții din România care se confruntă cu acest tip de cancer au șanse de supraviețuire de maximum cinci ani, de la data depistării afecțiunii. De asemenea, numărul de cancere de piele este în continuă creștere în țara noastră, expunerea prelungită la radiațiile ultraviolete fiind considerată principala cauză.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1