VIDEO Unica fiică, în lacrimi la căpătâiul lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete, iertat de rude la mormânt

inmormantare-cornel-gales_2.jpg

inmormantare cornel gales
Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș, alături de fiica ei
foto: BLITZ

Durerea i-a unit și toate orgoliile rănite au devenit de domeniul trecutului. Dacă ieri, în timpul zilei, nu s-a prezentat la priveghi nimeni din familia lui Cornel Galeș, iată că seara târziu, la Parohia Costească Chitila, a sosit unica sa fiică, Claudia, dar și fosta iubită, Viviana, alături de fata ei. Femeile au adus coroane de flori și l-au plâns împreună pe cel care le-a fost tată și iubit.

Astăzi, 12 decembrie, prietenii și familia l-au condus pe Cornel Galeș pe ultimul drum, acesta fiind înmormântat lângă "Zânica" lui (Ileana Ciuculete), la cimitirul Străulești 2. Aseară, la Parohia Costească Chitila, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit, câțiva apropiați au venit să își ia adio. Tot spre seară au sosit și Claudia, unica fiică a lui Galeș, dar și fosta lui iubită, Viviana Mântoiu, însoțită de fata ei, Sasha. Femeile au stat acolo timp de două ore. Au adus coroane, au plâns la căpătâiul lui Cornel Galeș și, în ciuda animozităților din trecut, s-au sfătuit împreună referitor la cele necesare înmormântării.

Fiica naturală nu a putut participa și la înmormântare

Pentru că lucrează ca stewardesă la o companie aeriană, Claudia nu a putut fi prezentă astăzi la înmormântare, motiv pentru care a ținut să-i spună acest lucru Vivianei, care s-a ocupat de tot, inclusiv de pomană. Cele mai neașteptate prezențe au fost, cu siguranță, cea a lui Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, și a lui Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al regretatei artiste, care au venit de la Craiova astăzi, 12 decembrie, pentru a-i aprinde lui Galeș o lumânare și pentru a-l conduce la groapă.

claudia-fiica-gales.jpg

claudia fiica gales
Sasha, fiica Vivianei
foto: Click!

Fiul cel mic al artistei, Cristian Sfetcu a rămas în Craiova pentru a avea grijă de mama Ilenei Ciuculete, bunica băieților din partea mamei. Astfel, durerea i-a unit și toate orgoliile lor rănite de când s-a stins Ileana Ciuculete au devenit de domeniul trecutului. Deși timp de doi ani băieții Ilenei au dus un aprig război pentru avere cu Cornel Galeș și nu s-au ales cu nimic, iată că acum cei doi fii au lăsat-o mai moale. Mai mult, fiul cel mare al Ilenei și fratele cântăreței au venit special de la Craiova, împăcați și cu gândul că mai presus de toate cele materiale, este importantă omenia.

mugurel_sfetcu.jpg

mugurel sfetcu
Mugurel Sfetcu, la căpătâiul lui Cornel Galeș
foto: Click!

După decesul lui Galeș într-un accident de mașină în Spania, cea care s-a ocupat de toate formalitățile a fost Viviana Măntoiu, fosta iubită a bărbatului.  Ea a fost susținută moral în aceste momente grele de fiica sa, Sasha și de iubitul acesteia. La priveghi, dar și la slujba de la înmormântare a venit și doamna Doina Belu, cea pe care Ileana și Cornel o numeau nașa lor, deoarece urma ca ea să le fie nașă, la reînnoirea jurămintelor la 25 de ani de căsătorie. Însă Ileana s-a stins pe 14 martie 2017, înainte de acest eveniment.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

”Cornel făcea parte din familia noastră. A stat la noi șase-șapte luni după ce a murit Ileana. A fost un om bun. Cornel are și acum lucruri la mine. Dumnezeu să-l ierte”, a spus doamna Belu printre lacrimi. Finul de suflet al lui Galeș, Gore Belanski, a fost nelipsit de lângă sicriu. ”Aseară a fost dat jos capacul sicriului, iar Cornel este greu de recunoscut. Accidentul a lăsat urme. L-am recunoscut doar după păr. Au venit fiica lui naturală și doamna Viviana cu fata ei. Au plâns, au vorbit”, ne-a spus Gore Belanski. La înmormântare a venit și impresarul Silviu Lepădat, prieten bun cu Galeș, dar și interpreții de muzică populară Elena Soare și cuplul Veronica și Constantin Măgureanu, apoi Costin Mărculescu. Parastasul a avut loc la Restaurantul ”Doi cocoși”, unde s-au servit aperitive de post și ciorbă de pește, pentru că ieri a fost dezlegare la pește.

Citește și:

Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă două procese și familia încurcată

Șoc! Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină în Spania

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Detalii uluitoare ies la iveală în urma accidentului în care și-a pierdut viața Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete. În timp ce prietenii acestuia fac dezvăluiri cutremurătoare, fosta iubită a acestuia, Viviana, pregătește înmormântarea, iar marţi, 10 decembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns în România.

  • Cornel Galeş e un monument de tristeţe, după decesul soţiei sale, solista de muzică populară Ileana Ciuculete. S-au iubit cu patimă, iar în ultimele ei clipe de viaţă, Cornel i-a promis că îi va aduce zilnic, la mormânt, câte un trandafir alb. Click! a aflat detalii emoţionante despre povestea lor de dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1