VIDEO Trupa André, videoclip de senzație. «Andrelele» au lansat "Nostalgii" chiar de ziua lor onomastică

trupa-andre-videoclip-nostalgii.png

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, imagine din videclipul "Nostalgii"

În ziua în care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei, Andreea Bălan și Andreea Antonescu lansează "Nostalgii", a doua lor piesă după marea reunire a trupei André, din vara anului trecut. Videoclipul amintește de anii de liceu, dar și de stilul inconfundabil al "Andrelelor".

Compus de Ionuț Bacula (Papu), alături de Vlad Manolache și Cristian Constantin, single-ul dezvăluie cele mai frumoase amintiri din adolescență. Clipul, regizat de Kobzzon, surprinde prin imagini nostalgia celor mai frumoși și intenși ani. Povestea începe pe holurile unui liceu, în perioada în care apar primii fluturi în stomac, prima dragoste, prima dezamăgire, noi dileme și bineînțeles, noile prietenii, iar fetele de la André sunt puse față în față cu varianta lor din adolescență și retrăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze.

Andreea Antonescu: "Piesa ne-a dus în urmă cu 20 de ani"

„Am ascultat foarte multe piese, însă Nostalgii ne-a impresionat de la prima ascultare. Am fost puțin pretențioasă pentru că este vorba de publicul André, care a fost lângă noi ani de zile și care ne ascultă cu plăcere și acum. Nostalgii te trimite în timp, pe noi a reușit să ne ducă în urmă cu 20 de ani, să ne amintim de cele mai frumoase clipe petrecute alături de public, chiar și momente din viața personală. Sperăm din toată inima că această piesă va avea impact asupra publicului, așa cum a avut asupra noastră”, mărturisește Andreea Antonescu.

Andreea Bălan: "Eu și Andreea am împărțit și bune și rele"

„Nostalgii este o piesă plină de emoții care te face să visezi la momentele frumoase din copilărie și adolescență, la clipe petrecute alături de persoanele dragi și importante ce ne conturează pe tot parcursul vieții. Eu și Andreea am împărțit și bune și rele, însă mereu a fost, este și va fi parte din viața mea. Mă bucur că împreună scriem un nou capitol din povestea André”, spune Andreea Bălan.

Anul trecut, în luna iulie, trupa André a lansat "Reset la inimă", marcând marea reuniune a trupei care a fost un fenomen în muzica dance. Înființată în 1999, trupa André a reușit să vândă 1,5 milioane de unități, performanță ce nu a fost egalată de alte formații românești. În anul 2001, André a fost desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete au fost declarate „Reginele muzicii dance”. 

Citește și:

Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Bălanca-Antoneasca si Săndel Bălan

    Marți, 9 iulie, la un restaurant din apropierea Bucureştiului, celebrele Andreea Antonescu şi Andreea Bălan vor lansa piesa “Reset la inimă”, care marchează reunirea trupei Andre după aproape 20 de ani de pauză. Click! a stat de vorbă cu cel care a lansat formația-fenomen, în 1998, Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan. Impresarul se declară încântat de inițiativa fetelor.

  • andreea balan andreea antonescu

    Așa cum Click.ro a anunțat în exclusivitate, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa Andre după 20 de ani de la înființarea acesteia și pe 9 iulie lansează o nouă melodie. Piesa trupei Andre se numește „Reset la inimă”, iar teaser-ul a apărut astăzi pe canalul de YouTube al casei de producție Cat Music.