VIDEO Tavi Clonda, îți doreai și un băiețel? Cum își învață artistul fetița să joace fotbal!

tavi-clonda-fetita1.jpg

Tavi Clonda a surprins un moment adorabil alături de fetița lui
Foto Instagram

Tavi Clonda urmează să fie tătic de fetiță pentru a doua oară în curând, atunci când Gabriela Cristea va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Deși Tavi și Gabriela sunt „topiți” după fetița lor, Bella Victoria Margot, se pare că muzicianul și-ar fi dorit și un băiețel cu care să se joace fotbal în curte.

Totuși, Tavi Clonda s-a descurcat repede și în această situație și și-a scos fetița la iarbă verde, pe „gazon”, pentru a o învăța câteva mișcări de fotbalist profesionist. Victoria a părut extrem de încântată de provocare și s-a ridicat la așteptările meciului, reușind să dea și un gol de toată frumusețea. De când a învățat să meargă, micuța pare extrem de încrezătoare în propriile forțe și nu se dă în lături de la nimic.

tavi-clonda-fetita-fotbal.jpg

Micuței Victoria îi place să se joace cu mingea
Foto Instagram

Tavi Clonda și fetița lui joacă fotbal împreună

Victoria este o adevărată sportivă de mică și cine spune că fotbalul este doar pentru băieți ar trebui să-și reconsidere părerea! Tavi Clonda a imortalizat adorabilul moment în care el și micuța lui se jucau fotbal printr-un filmuleț, pe care l-a publicat ulterior pe rețelele de socializare, „topind” inimile urmăritorilor săi virtuali. 

Cel mai adorabil moment s-a întâmplat atunci când micuța și-a dat seama de reușita ei și a ridicat mânuțele în aer în semn de bucurie, spre amuzamentul tăticului ei. Nu este prima oară când Victoria se arată atrasă de acest sport, Gabriela Cristea dezvăluind recent că fetiței ei îi place foarte mult să se joace cu mingea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Victoria Margot (@bellavictoriamargot) on

Cum își pregătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetița pentru întâlnirea cu surioara ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc intens pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor, cei doi dezvăluind modalitatea prin care  încearcă să o obișnuiască pe fiica lor cu ideea că va avea o surioară.

„Noi, în perioada asta, ne ocupăm foarte mult de ea (de Victoria n.r) când vine vorba de joacă. Mai ales Tavi, că el nu are o burtă așa mare și are flexibilitate să se joace cu copilul. Tavi a cumpărat și un cărucior mic de bebeluși pe care îl întoarce, i-am cumpărat și un bebeluș de Crăciun, cadou, și este joaca cu bebe. 

Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă. Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la fel și după nașterea celui de-al doilea copil. Victoria este într-o perioadă în care își face jucărie din absolut orice. Se joacă cu pet-uri de plastic, cutii. Bebelușul cel nou nu va fi o jucărie pentru ea, ci un partener de joacă”, explica Gabriela Cristea recent.

 

 

Loading...

Citește și