VIDEO. Radhu a făcut o piesă cu fiul Laurei Zapata şi cu muzicienii Gloriei Estefan

radhu-cumbia.jpeg

Radhu, cântăreț român de cumbia
Radhu este singurul cântăreț român de cumbia

Radhu, românul care s-a lansat în America Latină şi a devenit prieten cu artiști ca Laura Zapata și cu instrumentiştii Gloriei Estefan, a lansat un nou proiect. Radhu a lucrat la piesa „Con Tanto Amor” cu un instrument neobişnuit la care a învăţat să lucreze. Click! îţi spune mai multe despre acest proiect, dar şi de ce merge Radhu la un psiholog muzical.

Radhu a revenit în atenţia publicului iubitor de muzică latino cu piesa „Con Tanto Amor”. Radhu sau Radu (32 de ani), pe româneşte, a lucrat cu oameni importanţi din industria muzicală internaţională. „Melodia «Con Tanto Amor» am lucrat-o în Argentina împreună cu producătorii lui Luis Fonsi. Am avut onoarea şi norocul să lucrez cu cel mai căutat trompetist din America Latină. Am instrumentişti din Peru, Argenina, Mexic şi Columbia, de unde provine stilul meu muzical, cumbia. La această piesă am mai fost ajutat de Jomathan Olivi şi Patricio Sodi, fiul Laurei Zapata şi nepotul Thaliei”, ne-a povestit, în exclusivitate, simpaticul solist.

radhu-cu-laura-zapata.jpeg

Laura Zapata și Radhu
Laura Zapata și Radhu

Şi tot Radhu ne-a povestit care este mesajul piesei lansate. „Ca orice artist responsabil faţă de societate, mesajele mele sunt constructive. Mă interesează ca toţi să evoluăm şi fiecare să facem un mic pas înainte pentru asta. Este o melodie de dragoste de oameni și de țară”, ne-a mai spus Radhu.

Radhu a folosit un instrument din copite de oaie și de măgar

Radhu a plecat din România să-şi trăiască visul și a reușit. Pentru noua lui melodie, solistul a lucrat un an şi a fost singurul artist de cumbia din Argentina care a cântat pentru italieni la invitaţia lor această piesă. Radhu a făcut cunoștință și cu „Chajchas”, un instrument din copite de oaie si de măgar.

radhu-cu-instrumentul-ciudat.jpg

Radhu știe să cânte la un instrument din copite
Radhu știe să cânte la un instrument din copite

„E un instrument mai ieştit din comun, dar care este adesea folosit. Mă sfătuiesc în principal cu un compozitor care îmi face linia melodică, apoi cu producătorii. Urmează orchestratorii, dar şi o bună prietenă, psiholog muzical, care mă învaţă cum să fac ca acea piesă și repertoriul meu să dureze peste ani, să fie unicat”, ne-a mai spus Radhu care va reveni în România la începutul lunii decembrie.

Radhu - Con tanto amor │ Estreno 2019

Citește și:

Secretul artistului român care cântă cu actriţa de telenovele Laura Zapata

Laura Zapata, răsfăţată cu sarmale şi papanaşi în România!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1